اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

بی حالی ۳۰ دانش آموز در قوچان براثر استشمام بویی نامطبوع

  • کد خبر: ۱۵۳۶۷۶
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
بی حالی ۳۰ دانش آموز در قوچان براثر استشمام بویی نامطبوع
۳۰ دانش آموز در قوچان امروز دچار بی حالی و روانه بیمارستان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار شهرستان قوچان از مسمومیت ۳۰ دانش‌آموز دبیرستان دخترانه عطار این شهرستان خبر داد.

عباسعلی صفایی صبح امروز، ۱۵ اسفند، با حضور در جمع خبرنگاران عنوان کرد: ساعت ۸.۳۰ صبح امروز ۳۰ نفر از دانش‌آموزان دختر دبیرستان دخترانه عطار قوچان با احساس بوی نامطبوع در کلاس درس دچار مسمومیت شدند.

وی اظهار کرد: پس از این اتفاق بلافاصله مدیر مدرسه با شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش‌وپرورش شهرستان تماس گرفت و اطلاع‌رسانی لازم را انجام داد.

فرماندار قوچان افزود: ۱۸ نفر از این دانش‌آموزان که حال مساعدی نداشته و بی‌حال بودند، با چهار دستگاه آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی با بیان اینکه پس از معاینات پزشکی این تعداد دانش‌آموز تحت درمان هستند، گفت: خوشبختانه نگرانی وجود ندارد و به زودی دانش آموزان ترخیص خواهند شد.

رییس شورای تأمین شهرستان قوچان گفت: علل اصلی این بوی نامطبوع که شبیه بوی گاز بوده که پس از بررسی توسط عوامل امنیتی نتایج نهایی به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه شایعات مبنی بر وقوع مسمومیت در سه مدرسه کذب است، تصریح کرد: رسانه‌ها از ایجاد تشویش بپرهیزند و همه خبر‌ها از مسیر روابط عمومی فرمانداری و خبرگزاری‌های رسمی منتشر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->