سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند
سرخط خبرها

سردار تنگسیری: شناور‌های راکت‌انداز سپاه ‌‌موشک‌انداز شدند‌+ فیلم و مشخصات ناو اقیانوس‌پیمای شهید مهدوی

  • کد خبر: ۱۵۴۰۳۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
سردار  تنگسیری: شناور‌های راکت‌انداز سپاه ‌‌موشک‌انداز شدند‌+ فیلم و مشخصات ناو اقیانوس‌پیمای شهید مهدوی
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ارتقای سطح توان رزم دریایی با تبدیل  شناور‌های راکت انداز در کلاس شناور‌های عاشورا و طارق به موشک‌انداز‌های نقطه‌زن با برد موشکی حداقل ۱۰ و حداکثر بیش از ۱۸۰ کیلومتر برد مفید در نیروی دریایی سپاه محقق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در آئین الحاق شناور‌های کلاس‌های مختلف موشک‌انداز به نیروی دریایی سپاه گفت: با الحاق این تجهیزات تخصصی دریاپایه، نیروی دریایی سپاه با هدایت فرمانده ولایی، رشید، بصیر و شجاع سپاه پاسداران سرلشکر سلامی و تلاش دانشمندان و مهندسان جوان و متعهد انقلابی توانسته گام مهم و مؤثری در ارتقای سطح توان رزم دریایی با تبدیل شناور‌های راکت‌انداز در کلاس شناور‌های عاشورا و طارق به موشک انداز‌های نقطه زن با برد موشکی حداقل ۱۰ و حداکثر بیش از ۱۸۰ کیلومتر برد مفید دارد که به‌نوعی در جهان بی‌سابقه و برای اولین‌بار توسط «دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی» اتفاق می‌افتد.


بیشتر بخوانید:

الحاق ۹۵ شناور موشک‌انداز و ناو اقیانوس‌پیمای شهید مهدوی به ناوگان دریایی سپاه+ عکس، فیلم و جزئیات

فرمانده کل سپاه: دشمن هرچه تلاش می‌کند از مسیر خود دور می‌شود| واکنش مردم در مقابل دشمن تمام‌کننده است


فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: در این مرحله الحاق تجهیزات، شناور پشتیبان رزم به نام «شهید عبدالله قربانی» و ناو اقیانوس‌پیمای «شهید نادر مهدوی» که شناوری سنگین، چند‌منظوره و دور‌بُرد با قابلیت حمل و عملیاتی‌کردن انواع بالگرد‌ها، پهپاد‌ها، شناور‌های تندرو موشک‌انداز و سامانه‌های موشکی، پدافندی و راداری  به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: ناو اقیانوس پیمای شهید مهدوی به نوعی یک پایگاه دریایی متحرک است به طول ۲۴۰ متر، عرض ۳۲ متر، تناژ سبک ۱۴۰۰۰ تن، ظرفیت بارگیری ۴۱۰۰۰ تن، تجهیزات و ادوات قابلیت  پیمایش دریانوردی ۱۸۰۰۰ هزار مایل دریایی، سرعت ۱۸ گره، مجهز به تجهیزات رزم دریایی و هوایی، دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه‌های مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشک کروز دریایی با برد بیش از ۷۰۰ کیلومتر، قابلیت حمل و نشست و برخاست بالگردها، پهپاد‌ها و آب‌گیری و به آب‌اندازی شناور‌های مختلف که بازسازی و تغییر کاربری کاربرد جدید آن توسط جوانان متخصص، مؤمن و انقلابی کشور عزیزمان طراحی و عملیاتی شده است.

سردار تنگسیری تصریح کرد: ناو اقیانوس‌پیمای رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی شهید مهدوی به مثابه یک شهر دریایی متحرک است که با تمام تجهیزات و امکانات لازم آماده انجام ماموریت‌های اقیانوسی برای ایجاد امنیت پایدار در خطوط مواصلاتی دریایی، حفاظت و صیانت از منابع و منافع کشور جمهوری اسلامی و ملت قهرمان ایران، امداد رسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشور‌های منطقه و درخواست کننده و حضور در آب‌های دور دست می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->