به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی، رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر مشهد در آیین اختتامیه نخستین رویداد ثروت پنهان با محوریت شناسایی داراییهای نوین شهر، کاهش هزینه و تجلیل از سرمایههای انسانی فعال در مدیریت شهری که ظهر امروز در تالار شهر مشهد برگزار شد، با اشاره به تعریف مبانی جدید در اقتصاد نوین شهری اظهار کرد: مبنای اقتصاد نوین، اقتصاد دانشبنیان است که در آن درآمدهای حاصل از شهرهای هوشمند بسیار اهمیت یافته و نوآوری، خلاقیت و فناوریهای دیجیتال و نوین از جمله سرفصلهای مبنایی این اقتصاد است.
وی افزود: بیش از ۷۰ درصد جمعیت کشورها در شهرها زندگی میکنند و کلانشهرهایی را میسازند که ظرفیتهای عمدهای برای درآمدزایی دارند. اینجاست که شهرهای خلاق زمینهساز تحول کشورها میشوند و خصوصاً در کشور ما، کلانشهرهایی همچون مشهدالرضا (ع) که هویت فرهنگی و خدماتی دارند، میتوانند فضایی را خلق کنند که با تشرف سالانه ۳۰ میلیون زائر که چهار میلیون از این تعداد از خارج از کشور هستند، استعداد آشکاری برای درآمدزایی ایجاد شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: شهرداری مشهد، بالغ بر ۲۷۰ خدمت بهصورت مستمر و شبانهروزی ارائه میکند و ابرسازمانی همچون شهرداری در بالاترین سطح تعامل و ارتباط مستقیم با زائران و مجاوران است. بر همین اساس، باید یک نظام ساختارمند وجود داشته باشد که طرحهای کاربردی و ایدههای خلاقانه را به سمتی هدایت کند که منجر به خلق ارزش شود و این، مصداق همان ثروت پنهان است.
وی ادامه داد: در شورای شهر این آمادگی وجود دارد که یک نظام انگیزشی مناسب برای بهرهگیری از ظرفیت نیروی انسانی تعریف شود. امروزه در شهرداری مشهد شاهد یک نظام خدمتگزاری شبانهروزی و بیوقفه هستیم و در برابر این، باید یک نظام ارزشگذاری هم وجود داشته باشد. البته این نظام انگیزشی صرفاً بر مسائل مالی دلالت ندارد و کارکنان همین که مشاهده کنند که در تصمیمگیری کلانشهری دخیل و سهیم هستند، این به نفسه میتواند نمادی از یک شیوه انگیزش باشد.
حسامی تصریح کرد: برای اولین بار است که هر هشت گزینه شهرداری مشهد از بدنه آن انتخاب شدهاند. این امر نشان میدهد که شورای ششم از سرمایه انسانی ارزشمندی که بهعنوان ترکیب تخصص، تجربه و تعهد در شهرداری حضور دارند، آگاه است.