شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است
سرخط خبرها

مخبر: پیگیری نابسامانی‌های بازار ارز در دستور کار دولت است

  • کد خبر: ۱۵۴۶۲۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۸
مخبر: پیگیری نابسامانی‌های بازار ارز در دستور کار دولت است
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه بازار سرمایه واسط رشد دارایی‌ها و خلق ثروت برای مردم و کشور قرار گیرد گفت: امروز مسئله نوسانات نرخ ارز و نابسامانی‌های موجود در بازار ارز در دستور کار قرار دارد و دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور معاملات شمش طلا در بازارهای مالی و مشتق بورس کالای ایران به طور رسمی آغاز شد.

مخبر ظهر امروز (یکشنبه) در این مراسم در محل وزارت اقتصاد و دارایی، با تاکید بر برنامه‌ریزی و زمان‌بندی دولت سیزدهم برای تمامی موضوعات و مسائل اقتصادی، رشد نقدینگی زیر ۳۰ درصد امروز کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: این دستاوردها بدون برنامه‌ریزی دقیق میسر نمی‌شود و تمام ناترازی‌های اقتصاد کشور زیر ذره‌بین دولت قرار دارد اما باید بدانیم که حل این مسائل کاری سخت و زمان‌بر است.

وی با اشاره به اقدامات دولت برای کنترل نوسانات نرخ ارز و به دنبال آن تلاش‌های جدی دشمنان برای ایجاد نابسامانی در بازار ارز ایران، تصریح کرد: هر حرکت و اقدامی که دولت برای کنترل نرخ ارز انجام داد دشمنان بلافاصله اقدام دیگری را برای بی‌تاثیر کردن تدابیر دولت در دستور کار خود قرار داده و تلاش کردند با فشار بر کشورها، تحریم بانک‌ها، افراد و شرکت‌های ایرانی فضاسازی روانی در ایران انجام دهند و از این طریق اثرگذاری تدابیر دولت را برای کنترل نرخ ارز کاهش دهند.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: امروز مسئله نوسانات نرخ ارز و نابسامانی‌های موجود در بازار ارز در دستور کار قرار دارد و دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به اینکه مردم گاهی برای حفظ سرمایه‌ها و دارایی‌های خود ناچار هستند به بازارهایی نظیر بازار ارز و طلا ورود کنند، گفت: مردم از تعقل، مدیریت و خلاقیت برخوردار هستند و اگر بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری جامعه فراهم گردد، دارایی‌های مردم می‌تواند در بخش‌های مولد سرمایه‌گذاری شود که به ثبات اقتصادی در کشور منجر خواهد شد. در این زمینه با ایجاد تنوع در سرمایه گذاری باید به مردم برای هدایت سرمایه‌هایشان به بازارهای مولد کمک کنیم.

وی با یادآوری اینکه امروز در بخش اقتدار نظامی به نقطه بازدارندگی رسیده‌ایم، افزود: امروز دیگر دشمنان ملت ایران جنگ نظامی با ما را از تصور خود نیز خارج کرده‌اند و اگر بتوانیم شاخص‌های کلان اقتصادی را به ثبات برسانیم، دشمنان آگاه خواهند شد که با ایجاد نوسانات نمی‌توانند بازارهای کشور را مختل کنند و از این طریق در بخش اقتصادی نیز به نقطه بازدارندگی خواهیم رسید.

مخبر با قدردانی از وزیر امور اقتصادی و دارایی برای تلاش و پیگیری اولویت‌های اقتصادی دولت و همچنین آغاز به کار معاملات شمش طلا در بورس کالای ایران تصریح کرد: بورس و بازار سرمایه باید واسط رشد دارایی‌ها و خلق ثروت برای مردم و کشور قرار گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->