زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند
سرخط خبرها

ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۷۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود
«آرتمیس»، ربات ۳۸ کیلوگرمی، می‌تواند بدود، روی دو پا بپرد و تعادلش را هنگام تنه‌خوردن حفظ کند.

شهرآرانیوز - دانشکده مهندسی ساموئلی در دانشگاه کالیفرنیا، یک ربات انسان‌نمای پیشرفته با قدرت تحرک و پایداری بالا ساخته است. طبق بیانیه مطبوعاتی دانشگاه این ربات در ماه ژوئیه به بوردو فرانسه می‌رود تا در مسابقه فوتبال ربوکاپ ۲۰۲۳ شرکت کند.

دنیس هونگ، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، درباره این ربات گفته است: «نوآوری اصلی آرتمیس، تعادل عالی هنگام راه‌رفتن در زمین‌های ناهموار، دویدن و پریدن با هر دو پا در حین حرکت است که از آن یک ربات بی‌نظیر ساخته است. محرک‌های این ربات ماشین‌هایی هستند که مثل عضلات بیولوژیکی انسان عمل می‌کنند. برخلاف محرک‌های سفت و کنترل‌شده که در اکثر ربات‌ها استفاده می‌شود، محرک‌های آرتمیش فنری هستند و با نیرو کنترل می‌شوند.

آرتمیس می‌تواند با سرعت بپرد و روی سطوح ناهموار راه برود و حتی زمانی که به شدت هل داده می‌شود تعادلش را حفظ کند. این ربات، در طول تمرین‌های آزمایشگاهی ۲.۱ متر را در یک ثانیه طی کرده است که آن را به سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان تبدیل کرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->