گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۷۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود
«آرتمیس»، ربات ۳۸ کیلوگرمی، می‌تواند بدود، روی دو پا بپرد و تعادلش را هنگام تنه‌خوردن حفظ کند.

شهرآرانیوز - دانشکده مهندسی ساموئلی در دانشگاه کالیفرنیا، یک ربات انسان‌نمای پیشرفته با قدرت تحرک و پایداری بالا ساخته است. طبق بیانیه مطبوعاتی دانشگاه این ربات در ماه ژوئیه به بوردو فرانسه می‌رود تا در مسابقه فوتبال ربوکاپ ۲۰۲۳ شرکت کند.

دنیس هونگ، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، درباره این ربات گفته است: «نوآوری اصلی آرتمیس، تعادل عالی هنگام راه‌رفتن در زمین‌های ناهموار، دویدن و پریدن با هر دو پا در حین حرکت است که از آن یک ربات بی‌نظیر ساخته است. محرک‌های این ربات ماشین‌هایی هستند که مثل عضلات بیولوژیکی انسان عمل می‌کنند. برخلاف محرک‌های سفت و کنترل‌شده که در اکثر ربات‌ها استفاده می‌شود، محرک‌های آرتمیش فنری هستند و با نیرو کنترل می‌شوند.

آرتمیس می‌تواند با سرعت بپرد و روی سطوح ناهموار راه برود و حتی زمانی که به شدت هل داده می‌شود تعادلش را حفظ کند. این ربات، در طول تمرین‌های آزمایشگاهی ۲.۱ متر را در یک ثانیه طی کرده است که آن را به سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان تبدیل کرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->