افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟
سرخط خبرها

خرجی که دخلمان را درآورده است

  • کد خبر: ۱۵۴۹۹۹
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲
خرجی که دخلمان را درآورده است
حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.
طنین همتی
نویسنده طنین همتی

مسابقه گرانی و‌ گران‌فروشی چند سالی است گریبان مردم را گرفته است و این گوی سبقت معلوم نیست کی قرار است ترمزش کشیده شود. البته تجربه ثابت کرده است هر سال دریغ از پارسال و این روند صعودی افزایش قیمت کالاهای اساسی که به سفره و نان مردم گره خورده است، همچنان ادامه دارد.

افزایش قیمتی که گره خورده به دلار خارجی و بالارفتنش بازار را آشفته می‌کند و با پایین‌آمدنش، کاهش قیمت در کالاها نمایان نیست.

اقتصادی که نتوانسته است سرمایه‌های خرد مردم را سمت تولید و سرمایه‌گذرای بکشاند، معلوم است که صرف خرید دلار و سکه و اندوخته آن برای حفظ ارزش پول می‌شود.

حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.

در آستانه سال نو و نزدیک‌شدن ماه رمضان و دخل‌وخرجی که هم‌خوانی ندارد، در کنار هزینه‌های خورد و خوراک و مهیاشدن برای ماه مبارک رمضان، هزینه‌های پوشاک و هزینه‌های پذیرایی مهمان در ایام نوروز هم اضافه می‌شود. اگر بر هر کالا و خدماتی دست بگذاریم و قیمت آن را با سال گذشته کنیم، می‌بینیم که حتما افزایش قیمت چندبرابری در آن دیده می‌شود.

بماند که این روزها هزینه‌های چندصد هزار تومانی درمان در یک سرماخوردگی ساده هم به چشم می‌خورد. حالا اگر هزینه درمان به دندان‌پزشکی و جراحی و عمل در یک ماه ختم شود، معلوم نیست حقوق چند هفته یک کارگر و کارمند را در بر بگیرد.

دیگر، وام‌ها هم برکت قبل را ندارند و هفت‌خان رستم باید طی کنیم تا وامی بگیریم که اکنون برای سرمایه‌های بزرگ صرف نمی‌شود. خدا بیامرزد، یک زمانی می‌توانستی با یک وام، خانه‌ای یا ماشینی بخری و اکنون یک وام ۱۰۰میلیونی که متناسب با جیب کارمند باشد، صرف رهن یک خانه یا هزینه‌های ضروری زندگی می‌شود. در ‌واقع، دیگر خرج‌هایمان دخلمان را درآورده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->