تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی
سرخط خبرها

خرجی که دخلمان را درآورده است

  • کد خبر: ۱۵۴۹۹۹
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲
خرجی که دخلمان را درآورده است
حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.

مسابقه گرانی و‌ گران‌فروشی چند سالی است گریبان مردم را گرفته است و این گوی سبقت معلوم نیست کی قرار است ترمزش کشیده شود. البته تجربه ثابت کرده است هر سال دریغ از پارسال و این روند صعودی افزایش قیمت کالاهای اساسی که به سفره و نان مردم گره خورده است، همچنان ادامه دارد.

افزایش قیمتی که گره خورده به دلار خارجی و بالارفتنش بازار را آشفته می‌کند و با پایین‌آمدنش، کاهش قیمت در کالاها نمایان نیست.

اقتصادی که نتوانسته است سرمایه‌های خرد مردم را سمت تولید و سرمایه‌گذرای بکشاند، معلوم است که صرف خرید دلار و سکه و اندوخته آن برای حفظ ارزش پول می‌شود.

حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.

در آستانه سال نو و نزدیک‌شدن ماه رمضان و دخل‌وخرجی که هم‌خوانی ندارد، در کنار هزینه‌های خورد و خوراک و مهیاشدن برای ماه مبارک رمضان، هزینه‌های پوشاک و هزینه‌های پذیرایی مهمان در ایام نوروز هم اضافه می‌شود. اگر بر هر کالا و خدماتی دست بگذاریم و قیمت آن را با سال گذشته کنیم، می‌بینیم که حتما افزایش قیمت چندبرابری در آن دیده می‌شود.

بماند که این روزها هزینه‌های چندصد هزار تومانی درمان در یک سرماخوردگی ساده هم به چشم می‌خورد. حالا اگر هزینه درمان به دندان‌پزشکی و جراحی و عمل در یک ماه ختم شود، معلوم نیست حقوق چند هفته یک کارگر و کارمند را در بر بگیرد.

دیگر، وام‌ها هم برکت قبل را ندارند و هفت‌خان رستم باید طی کنیم تا وامی بگیریم که اکنون برای سرمایه‌های بزرگ صرف نمی‌شود. خدا بیامرزد، یک زمانی می‌توانستی با یک وام، خانه‌ای یا ماشینی بخری و اکنون یک وام ۱۰۰میلیونی که متناسب با جیب کارمند باشد، صرف رهن یک خانه یا هزینه‌های ضروری زندگی می‌شود. در ‌واقع، دیگر خرج‌هایمان دخلمان را درآورده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->