یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محدودیت‌های ترافیکی نوروز از ۲۳ اسفند تا روز ۱۵ فروردین اعلام شد

  • کد خبر: ۱۵۵۰۵۴
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
محدودیت‌های ترافیکی نوروز از ۲۳ اسفند تا روز ۱۵ فروردین اعلام شد
مرکز مدیریت راه‌های کشور، محدودیت‌های ترافیکی ایام نوروز ۱۴۰۲ از تاریخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ تا روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، و بر اساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، با توجه به پیش‌بینی وضعیت تردد و اقدامات کنترل ترافیک تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۲ و ارتقای ضریب ایمنی و تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی از امروز تا پایان روز سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ به شرح ذیل اجرا خواهد شد.

 محدودیت‌های کلی

۱- عبور و مرور انواع موتور سیکلت در ایام اجرای طرح نوروزی در تمامی آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، محور‌های کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و سایر محور‌هایی که ضرورت ایجاب کند ممنوع است.

۲- در همه محور‌های برون شهری که در ایام فوق ممنوعیت و محدودیت ترافیکی برای انواع تریلر و کامیون اعمال می‌شود.

همچنین عبور و مرور انواع تریلر، ناوگان ترانزیتی، کامیون و تانکر‌های حامل مواد سوختی و فاسد شدنی، بهداشتی، کود‌های شیمیایی، ضد عفونی کننده و کالا‌های اساسی (گندم، جو، برنج، سویا، دانه‌های روغنی و غیره) یا دارای مجوز از پلیس راهور فراجا از این امر مستثنی بوده و ممنوعیت تردد این قبیل وسایل نقلیه فقط در راه‌هایی اعمال می‌شود که مقررات یک‌طرفه شدن عبور و مرور در آن‌ها اجرا می‌شود یا ممنوعیت تردد در طول سال دارند.

۳- تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملین مواد سوختی، بهداشتی، کالای اساسی و دارای مجوز در تاریخ سیزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۲ در همه محور‌های برون شهری کشور ممنوع است.

جزئیات محدودیت‌های جاده‌ای از روز سه شنبه

مرکز مدیریت راه‌ها درباره جزئیات محدودیت‌های جاده‌ای نیز اعلام‌کرد: در محور کرج- چالوس تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج- چالوس و برعکس ممنوع است.

همچنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲:۰۰ روز‌های سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه، تاریخ‌های ۲۳، ۲۴، ۲۵، ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند سال جاری تا ساعت ۲۴ همان روز از مرزن آباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تاریخ‌های مذکور تا ساعت ۲۴ از کرج میدان امیرکبیر و آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد به صورت یکطرفه خواهد بود.

هم چنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه تاریخ‌های ۲، ۳، ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴/۰۱/۱۴۰۲ از ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد از کرج میدان امیرکبیر و ابتدای آزادراه تهران-شمال (انت‌های بزرگراه آزادگان) به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶:۰۰ تاریخ‌های مذکور تا ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد، از مرزن آباد به سمت کرج و تهران به صورت یک‌طرفه خواهد بود.

جزئیات محدودیت تردد جاده‌ای در محور هراز

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌ها، تردد انواع تریلر در محور هراز همچنان ممنوع است.

همچنین تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۰۶:۰۰ سه‌شنبه (۲۳ اسفندماه) تا ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز شنبه (پنجم فروردین) و از ساعت ۶:۰۰ روز پنجشنبه (دهم فروردین) تا ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز سه شنبه (پانزدهم فروردین) از رودهن به آمل و برعکس ممنوع است.

محور تهران- فیروز کوه- قائم شهر

بر اساس اعلام سازمان راهداری، تردد انوع تریلر‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ تا ساعت ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه تاریخ ۲۴ اسفندماه از مسیر جنوب به شمال محور تهران- فیروزکوه- قائم شهر و برعکس ممنوع است.

همچنین تردد انوع تریلر‌ها از ساعت ۰۶:۰۰ تا ساعت ۲۴:۰۰ روز‌های پنجشنبه، جمعه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه تاریخ‌های ۲۵، ۲۶، ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفندماه از مسیر جنوب به شمال محور تهران- فیروزکوه- قائم شهر و برعکس ممنوع است.

محور‌های آزادراهی و بزرگراهی مشهد

در محور‌های آزادراهی و بزرگراهی مشهد- قوچان، مشهد- سبزوار، مشهد- تربت حیدریه و برعکس نیز تردد انواع تریلر و کامیون از ساعت ۰۷:۰۰ تا ساعت ۲۲:۰۰ تاریخ‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند و از ساعت ۰۷:۰۰ تا ساعت ۲۲:۰۰ تاریخ‌های ۳، ۴، ۱۱، ۱۲ فروردین ممنوع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->