به گزارش شهرآرانیوز، حسین ذوالفقاری افزود: یکی از موضوعات مهم در برگزاری مراسم اربعین حسینی پوشش و بهره مندی از ظرفیتهای همه گروههای مردمی و جهادی و قرارگاههای مردمی فعال در این حوزه است.
رئیس ستاد اربعین افزود: معتقدیم که باید از همه ظرفیتهای داخل و خارج از کشور درمراسم اربعین استفاده شود تا موازی کاری و احتمالا خنثی کردن کارهای دیگران اتفاق نیافتد.
معاون وزیر کشور درخصوص دلیل انتخاب خراسان رضوی به عنوان استان هدف در این ستاد تشریح کرد: خراسان رضوی به سبب وجود مضجع شریف امام رضا (ع) استانی ویژه بوده و مدخل ورودی زائران افغان و پاکستانی است.
وی ادامه داد:، بنابراین به درخواست استاندار خراسان رضوی و با پیگیری معاونت زیارت این استان تصمیم گرفتیم این استان هم به همراه استانهای خوزستان، ایلام و کرمانشاه استان هدف ستاد باشد تا نگاه ویژه تری به آن شود و از اعتبارات و خدمات ملی استفاده نمایند.
برگزاری نخستین جلسه اربعین
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز گفت: سه هفته قبل نخستین جلسه اربعین خراسان رضوی برگزار شد و در این جلسه آسیب شناسی اربعین سال گذشته صورت گرفت.
محمد صادق براتی اظهار کرد: مشکل خروج اقلام غذایی مواکب خراسان رضوی از مرزها را از مشکلات حوزه اربعین برشمرد و افزود: به دلیل اینکه سهمیه موکبهای خراسان رضوی از ۵۸ موکب به ۸۷ موکب افزایش یافت، تعدد کامیونهای حامل مواد غذایی موجب معطلی چندین ساعته کامیونها پشت مرز شد.
جانشین رئیس ستاد اربعین خراسان رضوی عنوان کرد: با هماهنگی صورت گرفته و به همت جهاد دانشگاهی استان پژوهشی میدانی در ۴مرز کشور انجام شد که در این پژوهش شاخصهای مختلفی مورد بررسی و پژوهش قرار گرفت و نتایج مطلوبی به دست آمده است.
وی به یکی از نتایج این تحقیق اشاره کرد و گفت: بیشتر زائران اربعین ۹۸ زیارت اولی بودند و مهمترین مشکلات زائران مسائل بهداشتی، حمل و نقل و گرانی سفر بوده است.
براتی بیان کرد: با توجه به استقبال ستاد مرکزی اربعین از این پژوهش، مقرر شد نتایج این پژوهشها برای ستاد مرکزی ارسال شود تا در برنامه ریزی برای اربعین سال آینده از آن بهره برداری شود.