شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است شهردار مشهدمقدس: مدیریت شهری برای افتتاح ۴۷ پروژه با تأکید بر پیوست رسانه‌ای، برنامه‌ای ویژه دارد شهروندخبرنگار | درخواست تغییر ایستگاه های خط ۳۷  اتوبوسرانی مشهد + پاسخ «علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیش از یک میلیون زائر از ۱۵ تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ به خراسان رضوی آمدند

  • کد خبر: ۱۵۵۱۹۶
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
بیش از یک میلیون زائر از ۱۵ تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ به خراسان رضوی آمدند
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: از ۱۵ تا ۲۲ اسفند یک میلیون و ۴۵۰۴ زائر ورودی به استان داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد در خصوص میزان ورود زائران به مشهد اظهار کرد: باوجود اینکه نوروز مناسبت امام رضایی و مذهبی نیست، ما در سال‌های مختلف همیشه بیشترین زائر را در نوروز داشته‌ایم.

وی افزود: در سال‌های گذشته بالاترین آمار ثبت شده ۹ میلیون نفر بوده است. سال گذشته بیش از ۸ میلیون زائر به مشهد سفر کردند، اما در سال‌های کرونا تعداد زائران به ۲ میلیون نفر و حتی کمتر نیز کاهش پیدا کرده بود.

گنابادی‌نژاد بیان کرد: از ۱۵ تا ۲۲ اسفند یک میلیون و ۴ هزار و ۵۰۴ نفر زائر ورودی به استان داشتیم. یک میلیون و ۳۵۵ هزار و ۱۱۷ نفر شب خواب در این مدت از ظرفیت‌های مختلف از اسکان استفاده کردند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: اگر شرایط آب و هوایی همراهی کند، با توجه به اینکه ماه رمضان با نوروز همزمان شده است، در روز‌های انتهایی و ابتدایی سال و حتی زمان سال تحویل با تراکم بالایی از زائران رو به‌رو خواهیم بود. البته پیش‌بینی می‌کنیم در صورت مساعد بودن شرایط جوی میزان ورود زائران بیشتر باشد؛ بنابراین آمادگی حداکثری برای استقبال از زائران را داریم.

پیش‌بینی ۲۱ هزار پارکینگ در نوروز

وی خاطرنشان کرد: شهرداری مشهد ۱۳ هزار و ۲۸۲ پارکینگ دائم و ۲۶۶۰ پارکینگ موقت در هسته مرکزی شهر پیش‌بینی کرده است، همچنین در کل مشهد ۲۱ هزار پارکینگ پیش‌بینی و تدارک دیده شده است.

گنابادی‌نژاد عنوان کرد: تقاضا داریم که اطلاع‌رسانی در حد گسترده برای زائران جزو اولویت‌های ویژه قرار گیرد و رسانه ملی، رادیو‌های سراسری، شبکه‌های ملی، خبرگزاری‌ها و فضای مجازی در زمینه اطلاع‌رسانی به زائران کمک کنند.

معاون هماهنگی مدیریت امور زائران استانداری استان خراسان رضوی در خصوص درصد اشغال اسکان‌ها تا امروز گفت: تاکنون ۳۰ درصد ظرفیت اسکان رسمی، موقت و اضطراری اشغال شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->