ابلاغ حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه در سال ۱۴۰۴ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۹۰ میلیونی قیمت تی‌راک رشد قیمت خودرو‌های داخلی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ پانوراما ۹۴۰ میلیون تومان قیمت جدید سیب‌زمینی اعلام شد | بار جدید سیب‌زمینی از راه رسید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ماجرای پیامک واریز ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیونی برای مسکن نهضت ملی گلبهار چه بود؟ | شرکت عمران گلبهار پاسخ می‌دهد داستان موفقیت ایران را با قلم تولید بنویسیم دومین سیگنال مثبت مذاکرات برای بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ۶۵ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ مستأجران چگونه می‌توانند وام ودیعه مسکن را دریافت کنند؟ + شرایط قیمت طلا و سکه بازار طلای مشهد در روز مذاکرات اعلام شد (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آیا مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها حل می‌شود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۵ هزار تومان در روز مذاکرات گلایه های مردمی از دهک بندی یارانه ها و آنچه مردم از تغییر دهک باید بدانند تغییر در نحوه واریز سهمیه سوخت | قیمت و میزان سهمیه بنزین هم تغییر می‌کند؟ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی: بیش از ۲۷۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی برای خراسان رضوی جلب شد شاخص کل بورس شگفتی آفرید | فتح قله ۳ میلیونی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) زمان واریز یارانه نقدی فروردین ماه ۱۴۰۴ دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت‌فرنگی، کیوی و نارنگی، گران‌ترین میوه‌ها سقوط دوباره تتر در آستانه دومین جلسه مذاکرات (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی به بانک‌ها مراجعه نکنند طرح جدید مسکنی دولت برای مردم | دولت صاحبخانه مردم می‌شود! جزئیات حذف یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش خودسرانه قیمت خودرو‌های وارداتی توسط واردکنندگان جایگاه‌های سوخت به ایستگاه شارژ خودرو برقی مجهز می‌شوند رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

امسال ۴۲۰۰ واحد اقتصادی راکد و نیمه‌فعال احیا شد

  • کد خبر: ۱۵۵۲۱۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸
امسال ۴۲۰۰ واحد اقتصادی راکد و نیمه‌فعال احیا شد
نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی گفت: : ۴ هزار و ۲۰۰ واحد اقتصادی امسال به چرخه تولید برگشته و برای حدود ۱۰۰ هزار نفر از این طریق به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده که این مهم با کمک دستگاه های در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدمات صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر حسین مدنی نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی امروز در سمینار آشنایی با صنعت احیا و تجدید ساختار واحد‌های اقتصادی اظهارکرد: برای اشتغالزایی تمرکز بر واحد‌های که معطل مانده، تعطیل یا با نصف یا یک سوم ظرفیت اسمی در حال فعالیت بودند احیا شدند و این نهضت کماکان ادامه دارد.

وی افزود: برای احیای واحد‌های تولیدی باید کار نهضتی انجام شود به همین منظور در ابتدا تجارب دیگر کشور‌ها در این زمینه مطالعه شد که در آنجا چگونه احیا صورت گرفته است؛ در این میان اولین خلائی که احساس شد مجموعه احیاگر بود.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی ادامه داد: دلیل تعطیلی بنگاه اقتصادی در کشور، موارد مختلف مانند شرایط اقتصادی، مدیریتی، ساختار مالی و عقب افتادگی سطح تکنولوژی است.

وی با بیان اینکه برای احیا واحد‌های اقتصادی نباید واحد‌ها را صرفا برای دریافت تسهیلات مالی به سبک بانک‌ها سوق داد تصریح کرد: این تجربه در گذشته نیز وجود داشته است و باعث شده که افراد با دریافت تسهیلات بانکی، ورشکستگی بزرگتری را تجربه کرده اند.

مدنی اظهارکرد: احیاگر کسی است که خود مجهز به دانش احیا است یا اینکه قابلیت تجهیز به این دانش‌ها دارد یا اینکه افراد و تجهیزات را حول خود جمع می‌کند تا بنگاه اقتصادی را احیا کنند.

وی گفت: احیاگران واحد‌های اقتصادی لزوما خود منابع مالی ندارند، بلکه می‌توانند از منابع مالی مختلف استفاده کنند؛ احیاگر می‌تواند خود را مجهز و از ابزار مالی به خوبی استفاده و واحد‌های راکد را احیا کند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار داشت: واحد‌هایی در تملک بانک‌ها بوده، اما راکد هستند به همین خاطر از بانک‌ها در خواست کرده‌ایم که این واحد‌های اقتصادی را احیا کنند یا برای احیا آن‌ها را به احیاگر واگذار کنند.

وی با بیان اینکه ۶۷حدود هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل داریم افرود: واحد‌های تولید و بنگاه اقتصادی راکد و تعطیل را باید از دریافت تسهیلات بانکی منع کرد و منابع مالی آن‌ها را از روش‌های دیگری از جمله مشارکت نجات داد.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی با اشاره به دلایل تعطیلی واحد‌های اقتصادی در کشور، گفت: دلیل رکود و تعطیلی ۱۷ درصد بنگاه‌های کشور به خاطر قدیمی بودن تکنولوژی، ۵۰ درصد تامین مالی و ۱۲ درصد به دلیل مشکلات بازار است؛ البته در برخی موارد همه این مشکلات یا بخشی از آن‌ها را داشته اند.

وی اظهارکرد: در حال حاضر این دیدگاه ایجاد شده است که احیا واحد‌های تولید برای کشور ضروری است؛ داشته‌های کشور را می‌توان با رویکرد‌های جدید استفاده و مسائل را واحد‌های تولید را حل کرد.

وی با بیان اینکه۲۹۰۰ احیاگر شناخته شده در کشور در حال فعالیت هستند، گفت: برای تامین مالی واحد‌های تولید علاوه بر آورده خود احیاگر، از ابزار‌های بورس و بانک مرکزی نیز کمک گرفته می‌شود.

وی افزود: چهار هزار و ۲۰۰ واحد اقتصادی امسال به چرخه تولید برگشته و برای حدود ۱۰۰ هزار نفر از این طریق به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده و این مهم با کمک دستگاه‌های در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدمات صورت گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->