توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

امسال ۴۲۰۰ واحد اقتصادی راکد و نیمه‌فعال احیا شد

  • کد خبر: ۱۵۵۲۱۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸
امسال ۴۲۰۰ واحد اقتصادی راکد و نیمه‌فعال احیا شد
نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی گفت: : ۴ هزار و ۲۰۰ واحد اقتصادی امسال به چرخه تولید برگشته و برای حدود ۱۰۰ هزار نفر از این طریق به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده که این مهم با کمک دستگاه های در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدمات صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر حسین مدنی نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی امروز در سمینار آشنایی با صنعت احیا و تجدید ساختار واحد‌های اقتصادی اظهارکرد: برای اشتغالزایی تمرکز بر واحد‌های که معطل مانده، تعطیل یا با نصف یا یک سوم ظرفیت اسمی در حال فعالیت بودند احیا شدند و این نهضت کماکان ادامه دارد.

وی افزود: برای احیای واحد‌های تولیدی باید کار نهضتی انجام شود به همین منظور در ابتدا تجارب دیگر کشور‌ها در این زمینه مطالعه شد که در آنجا چگونه احیا صورت گرفته است؛ در این میان اولین خلائی که احساس شد مجموعه احیاگر بود.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی ادامه داد: دلیل تعطیلی بنگاه اقتصادی در کشور، موارد مختلف مانند شرایط اقتصادی، مدیریتی، ساختار مالی و عقب افتادگی سطح تکنولوژی است.

وی با بیان اینکه برای احیا واحد‌های اقتصادی نباید واحد‌ها را صرفا برای دریافت تسهیلات مالی به سبک بانک‌ها سوق داد تصریح کرد: این تجربه در گذشته نیز وجود داشته است و باعث شده که افراد با دریافت تسهیلات بانکی، ورشکستگی بزرگتری را تجربه کرده اند.

مدنی اظهارکرد: احیاگر کسی است که خود مجهز به دانش احیا است یا اینکه قابلیت تجهیز به این دانش‌ها دارد یا اینکه افراد و تجهیزات را حول خود جمع می‌کند تا بنگاه اقتصادی را احیا کنند.

وی گفت: احیاگران واحد‌های اقتصادی لزوما خود منابع مالی ندارند، بلکه می‌توانند از منابع مالی مختلف استفاده کنند؛ احیاگر می‌تواند خود را مجهز و از ابزار مالی به خوبی استفاده و واحد‌های راکد را احیا کند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار داشت: واحد‌هایی در تملک بانک‌ها بوده، اما راکد هستند به همین خاطر از بانک‌ها در خواست کرده‌ایم که این واحد‌های اقتصادی را احیا کنند یا برای احیا آن‌ها را به احیاگر واگذار کنند.

وی با بیان اینکه ۶۷حدود هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل داریم افرود: واحد‌های تولید و بنگاه اقتصادی راکد و تعطیل را باید از دریافت تسهیلات بانکی منع کرد و منابع مالی آن‌ها را از روش‌های دیگری از جمله مشارکت نجات داد.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی با اشاره به دلایل تعطیلی واحد‌های اقتصادی در کشور، گفت: دلیل رکود و تعطیلی ۱۷ درصد بنگاه‌های کشور به خاطر قدیمی بودن تکنولوژی، ۵۰ درصد تامین مالی و ۱۲ درصد به دلیل مشکلات بازار است؛ البته در برخی موارد همه این مشکلات یا بخشی از آن‌ها را داشته اند.

وی اظهارکرد: در حال حاضر این دیدگاه ایجاد شده است که احیا واحد‌های تولید برای کشور ضروری است؛ داشته‌های کشور را می‌توان با رویکرد‌های جدید استفاده و مسائل را واحد‌های تولید را حل کرد.

وی با بیان اینکه۲۹۰۰ احیاگر شناخته شده در کشور در حال فعالیت هستند، گفت: برای تامین مالی واحد‌های تولید علاوه بر آورده خود احیاگر، از ابزار‌های بورس و بانک مرکزی نیز کمک گرفته می‌شود.

وی افزود: چهار هزار و ۲۰۰ واحد اقتصادی امسال به چرخه تولید برگشته و برای حدود ۱۰۰ هزار نفر از این طریق به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده و این مهم با کمک دستگاه‌های در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدمات صورت گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->