خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما
سرخط خبرها

پهباد‌ها به کمک جاده‌های کشور می‌آیند

  • کد خبر: ۱۵۵۷۰
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹
پهباد‌ها به کمک جاده‌های کشور می‌آیند
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: از اسفندماه ۹۸ قبض جریمه کاغذی به طور کامل در کشور حذف و این کار به صورت هوشمند انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدکمال هادیانفر، با بیان اینکه سالانه میلیارد‌ها تومان صرف تهیه کاغذ جریمه می‌شود، گفت: ۱۳ هزار دست افزار در کشور توزیع شده که در اختیار ماموران راهنمایی و رانندگی در جاده‌ها و سطح شهر‌ها قرار داده می‌شود تا از اسفندماه ۹۸ جریمه را روی این دستگاه‌ها ثبت کنند.

وی بیان داشت: تمام اطلاعات از قبیل بیمه، مسروقه بودن، نمره منفی رانندگان و. قابلیت ثبت در حافظه دست افزار‌ها را خواهد داشت و از اسفندماه پلیس به صورت هوشمند جریمه خواهد کرد.

سردار هادیانفر ادامه داد: بیمه‌ها نیز سالانه حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کروکی‌های تقلبی را پرداخت می‌کنند که با هوشمندسازی پلیس، این هزینه‌ها نیز قطع خواهد یافت.

 

ورود پهپاد به جاده‌های کشور 

رییس پلیس راهور ناجا همچنین اظهار داشت: طول جاده‌ها در برخی از استان‌های کشور از جمله فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است و پهپاد (پرنده هدایت پذیر از دور) می‌تواند ظرفیتی خوب برای پوشش جاده‌های این استان‌ها و کنترل ترافیک باشد.

سردار هادیانفر افزود: پهپاد‌هایی برای انجام این کار طراحی و ساخته شده و برای ساخت تجهیزات مورد نیاز آن‌ها از توان دانشگاه صنعتی شیراز بهره گرفته شده است، با استفاده از این پهپاد‌ها می‌توان وضعیت جاده‌ها و تخلفات جاده‌ای را کنترل کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر پهپاد نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در استان سمنان مستقر شده و به زودی در شیراز هم از آن رونمایی خواهد شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: تصادف، هفتمین عامل فوت انسان‌ها در دنیاست در حالی که این عامل در ایران چهارمین علت مرگ و میر است و در سال ۹۷ حدود ۱۷ هزار نفر بر اثر تصادفات در کشور جان سپردند و بیش از ۳۶۰ هزار نفر نیز مجروح شدند.

سردار هادیانفر با بیان اینکه براساس روالی اشتباه از گذشته، آمار‌های تصادفات و شمار جانباختگان ناشی از آن در کشور ما بدون توجه به متغیر‌های اثربخش انجام می‌شده، اظهار داشت: وضعیت جان باختگان سوانح ترافیکی در کشور ما مناسب نیست بگونه‌ای که اکنون از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۲۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که این آمار اکنون در حال افزایش و رسیدن به ۲۱ نفر است.

رییس پلیس راهور ناجا با تاکید بر این که هرگاه موضوع تصادفات دغدغه اصلی دولت بوده، کار‌ها در این حوزه موثر واقع شده و آمار فوتی‌ها کاهش یافته است، گفت: ۳۳ دستگاه در حوزه حوادث و سوانح ترافیکی نقش دارند و باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی اضافه کرد: یک هزار دستگاه خودرو سراتو، ۶۰۰ دستگاه خودرو خارجی، یک هزار دستگاه موتورسیکلت ۵۰۰ سی سی سفارش داده شده که به زودی به ناوگان پلیس در شهر‌ها و جاده‌های کشور افزوده خواهد شد.

 

۲۵۱ نقطه حادثه خیز حاد در کشور وجود دارد

وی همچنین بیان کرد: هم اینک ۲۵۱ نقطه حادثه خیز حاد در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۱ نقطه آن در استان فارس است و اگر مجموعه این نقاط حادثه خیز ایمن سازی شود، حدود ۳۰ درصد تصادفات در کشور کاهش می‌یابد.

سردار هادیانفر، طول راه‌های کشور را ۲۱۷ هزار کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: برای کاهش تلفات و سوانح در جاده‌های ایران باید به سمت استفاده از فناوری اطلاعات (IT) و هوشمندسازی پیش رویم و جز اتکا به این موارد، نمی‌توان اقدامی برای کاهش تلفات انجام داد.

وی ادامه داد: بیشترین شمار جان باختگان ناشی از سوانح ترافیکی کشور متعلق به استان فارس است و این در حالی است که این استان بیشترین طول جاده‌های ایران را نیز در بین سایر استان‌ها به خود اختصاص داده، اما بر اساس آخرین آمار از ابتدای سال جاری تا روز سی‌ام دی ماه ۹۸ حدود پنج درصد کشته‌های ترافیکی در فارس به نسبت مدت مشابه سال ۹۷ کاهش داشته است.

سردار هادیانفر اضافه کرد: بیشترین تلفات جاده‌ای در فارس متعلق به بخش جنوبی این استان است و ضروری است اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تعداد تلفات جاده‌ای در فارس به سمت جاده‌های جنوبی استان سوق یابد.

 

سرعت خودرو‌ها در فارس بالا است

رییس پلیس راهور ناجا، میزان سرعت در جاده‌های فارس را بیش از سرعت میانگین کشور عنوان کرد و گفت: ۱۵ درصد تصادفات براثر سرعت بالا رخ می‌دهد و علت ۸۲ درصد تصادفات، چهار عامل سرعت و سبقت غیر مجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی است.

سردار هادیانفر بیان کرد: در حالی که ۳۴ درصد تصادفات در جاده‌ها اتفاق می‌افتد، اما ۷۰ درصد جان باختگان در سوانح ترافیکی جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند.

وی، نقش کمربند ایمنی را در کاهش تلفات رانندگی بسیار بارز دانست و افزود: اگر همه سرنشینان وسایل نقلیه در جاده‌ها، کمربند ایمنی خود را ببندند، در تصادف به احتمال ۸۰ درصد کشته نخواهند شد و به همین دلیل سرنشینان تمام خودرو‌ها اعم از سواری، اتوبوس و ... ملزم به بستن کمربند ایمنی هستند.

به گفته این مقام انتظامی، ۱۲ درصد کشته‌ها در تصادفات، کودکان هستند و ۶۵ درصد تصادفات در حریم ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد.

سردار هادیانفر همچنین گفت: ۸۸ هزار راننده پُر خطر در کشور شناسایی شده و بر اساس تعاملی که با شرکت‌های خودروساز صورت گرفته، تولید پراید ۱۳۲ تا آخر سال ۹۸، پراید ۱۳۱ تا مرداد ماه سال ۹۹ و پژو ۴۰۵ نیز در سال آینده متوقف خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->