کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد جنین‌هایی که زائر اربعین شدند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند
سرخط خبرها

زلزله شدید ۶.۸ ریشتری پاکستان و افغانستان را لرزاند (۱ فروردین ۱۴۰۲) + تصویر

  • کد خبر: ۱۵۵۹۷۳
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۶
زلزله شدید ۶.۸ ریشتری پاکستان و افغانستان را لرزاند (۱ فروردین ۱۴۰۲) + تصویر
زمین لرزه‌ شدیدی به بزرگی ۶.۸ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) دقایقی پیش بخش‌هایی از پاکستان به ویژه اسلام‌آباد پایتخت این کشور را لرزاند. هنوز خبری از خسارات یا تلفات احتمالی این زمین لرزه گزارش نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شدت زمین لرزه موجب وحشت و نگرانی مردم در شهرهای مختلف این کشور از جمله اسلام‌آباد شد و مردم از منازل خود بیرون آمدند.

شبکه‌های خبری پاکستان، این زمین لرزه در مناطق وسیعی در شمال غرب و شرق پاکستان از جمله "اسلام‌آباد، لاهور و راولپندی" نیز کاملا احساس شد.

گفته می‌شود شدت زمین لرزه امروز در مناطق مرزی پاکستان با افغانستان نیز احساس شده است. سازمان زلزله نگاری و زمین شناسی پاکستان کانون این زلزله را میان تاجیکستان و افغانستان اعلام کرد.

تاکنون گزارشی از خسارات یا تلفات احتمالی این زمین لرزه اعلام نشده است. منابع خبری اعلام کردند که تیم‌های امدادی به حالت آماده باش درآمده و نهادهای مدیریت بحران ملی درحال بررسی اوضاع به ویژه مناطق آسیب پذیر هستند.

پانزدهم مهرماه سال ۱۴۰۰ زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین ﴿ریشتر﴾ مناطق مختلف در ایالت بلوچستان پاکستان را لرزاند. این زلزله ۳۵ کشته و صدها مصدوم برجای گذاشت.

زلزله ۷/۷ ریشتری در کشور پاکستان (۱ فروردین ۱۴۰۲) + جزئیات

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->