نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود

  • کد خبر: ۱۵۶۱۵۶
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که سوریه و عربستان پس از ۱۰ سال قطع روابط برای از سرگیری روابط و بازگشایی سفارتخانه های دو کشور به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز امروز (پنجشنبه) با اعلام این خبر اضافه کرد که احیای روابط ریاض و دمشق مهمترین تحول در اقدامات کشور‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با دولت سوریه خواهد بود که پس از آغاز جنگ داخلی این کشور در سال ۲۰۱۱ توسط بسیاری از کشور‌های غربی و عربی قطع و دمشق از سوی این کشور‌ها تحریم شد.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: «حسام لوقا» رئیس بخش اطلاعات سوریه به مدت چند روز به عربستان سعودی سفر کرد و طی گفتگو با مقامات سعودی برای بازگشایی سفارت‌های دو کشور با آن‌ها به توافق رسید.

این خبرگزاری هویت این منابع را به دلیل حساسیت موضوع فاش نکرد و در عین حال اشاره کرد که دفتر رسانه‌ای دولت و وزارت خارجه عربستان و دولت سوریه به درخواست‌ها برای اظهار نظر پیرامون این موضوع پاسخ ندادند.

این در حالی است که چند روز پیش در راستای اقدامات آینده برای احیای روابط بین دو کشور درباره برقراری اولین تماس سیاسی در ریاض بین مقامات سوریه و عربستان سخن به میان آمد.

در این پیوند، منابع محلی در گفتگو با روزنامه الوطن سوریه آنچه که توسط یک روزنامه کویتی مبنی بر سفر محرمانه سرلشکر «ماهر الاسد» به ریاض پایتخت عربستان منتشر شده را تکذیب و تاکید کردند که این خبر بی‌اساس است و منعکس کننده الگوی شتابزده و شایعاتی است که برخی رسانه‌ها بر اساس آن عمل می‌کنند.

پیشتر منابع روز یکشنبه گذشته به خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفتند که عربستان سعودی قصد دارد به زودی کنسولگری خود را در دمشق، پایتخت سوریه بازگشایی کند.

این منابع گفتند که میانجی‌گری روسیه و امارات منجر به غلبه بر موانع پیش روی این دو کشور عربی شده است در حالی که گفته می‌شود کنسولگری عربستان در دمشق پس از عید فطر بازگشایی می‌شود.

«بشار اسد» رئیس جمهور سوریه نیز در جریان سفر اخیر خود به مسکو در مصاحبه با شبکه «روسیه الیوم» به صراحت اعلام کرده بود که سوریه دیگر عرصه‌ای برای درگیری بین عربستان و ایران همانطور که در برخی مراحل و با این وضعیت و از سوی برخی طرف‌ها وجود داشت، نیست.

وی با اشاره به اینکه سیاست خارجی عربستان در قبال سوریه طی چند سال گذشته مسیر دیگری را در پیش گرفته است و ریاض نه در امور داخلی سوریه دخالت و نه از هیچ یک از گروه‌ها حمایت کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->