فرماندار مشهد: ۱۳۷ نانوایی در اطراف حرم تجهیز و هزاران تن اقلام ضروری برای دهه آخر صفر آماده شده است پژمانفر: ستاد اربعین باید تبدیل به «ستاد اربعین و راهپیمایی دهه آخر ماه صفر» شود آیا ادارات بوشهر در روز سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل است؟ (۲۸ و ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: آمادگی کامل برای پذیرایی ‌ از حدود ۷ میلیون زائر در مشهد وجود دارد | نگرانی‌های ما در مشهد در حوزه آب جدی است جزئیات طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه منتشر شد ادارات و بانک‌های خراسان شمالی شنبه تعطیل شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا کرمان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ وزیر کشور: امسال حجم حضور زایران در دهه پایانی صفر در مشهد افرایش قابل توجهی دارد | پیش‌بینی تمهیدات لازم برای بازگشت زائران + فیلم استان تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد حماس با طرح میانجیگران موافقت کرد | درخواست پادشاه اردن برای آتش‌بس حمله راکتی از غزه به جنوب فلسطین اشغالی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا ادارات قم روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ برنامه جهانی غذا زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد پیام ترامپ قبل از نشست با اروپایی‌ها در کاخ سفید ادعای تکراری ترامپ: تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم! مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است
سرخط خبرها

توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود

  • کد خبر: ۱۵۶۱۵۶
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که سوریه و عربستان پس از ۱۰ سال قطع روابط برای از سرگیری روابط و بازگشایی سفارتخانه های دو کشور به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز امروز (پنجشنبه) با اعلام این خبر اضافه کرد که احیای روابط ریاض و دمشق مهمترین تحول در اقدامات کشور‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با دولت سوریه خواهد بود که پس از آغاز جنگ داخلی این کشور در سال ۲۰۱۱ توسط بسیاری از کشور‌های غربی و عربی قطع و دمشق از سوی این کشور‌ها تحریم شد.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: «حسام لوقا» رئیس بخش اطلاعات سوریه به مدت چند روز به عربستان سعودی سفر کرد و طی گفتگو با مقامات سعودی برای بازگشایی سفارت‌های دو کشور با آن‌ها به توافق رسید.

این خبرگزاری هویت این منابع را به دلیل حساسیت موضوع فاش نکرد و در عین حال اشاره کرد که دفتر رسانه‌ای دولت و وزارت خارجه عربستان و دولت سوریه به درخواست‌ها برای اظهار نظر پیرامون این موضوع پاسخ ندادند.

این در حالی است که چند روز پیش در راستای اقدامات آینده برای احیای روابط بین دو کشور درباره برقراری اولین تماس سیاسی در ریاض بین مقامات سوریه و عربستان سخن به میان آمد.

در این پیوند، منابع محلی در گفتگو با روزنامه الوطن سوریه آنچه که توسط یک روزنامه کویتی مبنی بر سفر محرمانه سرلشکر «ماهر الاسد» به ریاض پایتخت عربستان منتشر شده را تکذیب و تاکید کردند که این خبر بی‌اساس است و منعکس کننده الگوی شتابزده و شایعاتی است که برخی رسانه‌ها بر اساس آن عمل می‌کنند.

پیشتر منابع روز یکشنبه گذشته به خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفتند که عربستان سعودی قصد دارد به زودی کنسولگری خود را در دمشق، پایتخت سوریه بازگشایی کند.

این منابع گفتند که میانجی‌گری روسیه و امارات منجر به غلبه بر موانع پیش روی این دو کشور عربی شده است در حالی که گفته می‌شود کنسولگری عربستان در دمشق پس از عید فطر بازگشایی می‌شود.

«بشار اسد» رئیس جمهور سوریه نیز در جریان سفر اخیر خود به مسکو در مصاحبه با شبکه «روسیه الیوم» به صراحت اعلام کرده بود که سوریه دیگر عرصه‌ای برای درگیری بین عربستان و ایران همانطور که در برخی مراحل و با این وضعیت و از سوی برخی طرف‌ها وجود داشت، نیست.

وی با اشاره به اینکه سیاست خارجی عربستان در قبال سوریه طی چند سال گذشته مسیر دیگری را در پیش گرفته است و ریاض نه در امور داخلی سوریه دخالت و نه از هیچ یک از گروه‌ها حمایت کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->