به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام حسن منصوریان در این باره گفت: غذا بهانهای است برای اینکه ذوق و سلیقه شهروندان را جمعآوری کنیم چرا که غذا نشاندهنده هنر و ذوق شخصی اقوام است. امید است در برنامههای آتی بتوانیم بستری را در مدیریت شهری فراهم کنیم که مشهد به عنوان پایتخت سیاسی در شرق کشور، باعث همبستگی کشورهای همسایه شود.
وی درادامه افزود: باید ظرفیتها در زمینه صنای عدستی، غذا، هنرهای نمایشی و موسیقی گسترش پیدا کند و اینجا پذیرای هنرنمایی این کشورها شود. ماه رمضان بستری است متحد بین تمام کشورهای جهان اسلام که فارغ از نژادها و زبانها، مخرج مشترکی است که با نگاه انسانیت به همراه مهر و محبت و در کنار مرجع امام مهربانیها خانوادهها حال خوبی را تجربه کنند.
منصوریان در خصوص تاثیر برگزاری جشنوارههایی نظیر جشنواره غذای ملل در ماندگاری زائران در مشهد، عنوان کرد: نگاه اول ما برای برپایی این جشنوارهها ماندگاری زائران به معنای حال خوب است؛ وگرنه آستان قدس رضوی باید برای ماندگاری زائران برنامهریزی کند. اما حال خوب شهروندان و زائران به معنای ترویج فرهنگ کشورهای همسایه حائر اهمیت است.
وی افزود: شاید پایتخت و شهرهای مرکزی چنین ظرفیتی نداشته باشند که فرهنگ کشورهای افغانستان، پاکستان و هندوستان را به نمایش بگذارند، اما مشهد به عنوان یک کلانشهر مذهبی بستری مناسب برای برگزاری چنین جشنوارههایی است.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص گسترش جشنواره غذای ملل، گفت: برخی موانع در حوزه سیاستهای امور خارجه است که به آن ورود نمیکنیم، اما اگر بتوانیم بستری را فراهم کنیم به عنوان مثال از بوستانهای بیشتری برای این امر استفاده کنیم و در کل کشور اطلاعرسانی کنیم که محصولات خود را ترویج دهند، مشهد را به عنوان یک قطب سرمایهگذاری خواهند دید.
جشنواره غذای ملل و صنایع دستی تا ۱۷ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
منبع: ایسنا