جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

منصوریان: هدف از برپایی جشنواره غذا در مشهد نمایش وحدت جهان اسلام است

  • کد خبر: ۱۵۶۵۵۱
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۵
منصوریان: هدف از برپایی جشنواره غذا در مشهد نمایش وحدت جهان اسلام است
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به نیابت از پایتخت سیاسی جمهوری اسلامی ایران در شرق کشور و پایتخت جهان اسلام برای اجرای چنین جشنواره‌ای برنامه‌ریزی کردیم که بانی وحدت جهان اسلام، سنن و اقوام مختلف در شرق کشور باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان در این باره گفت: غذا بهانه‌ای است برای اینکه ذوق و سلیقه شهروندان را جمع‌آوری کنیم چرا که غذا نشان‌دهنده هنر و ذوق شخصی اقوام است. امید است در برنامه‌های آتی بتوانیم بستری را در مدیریت شهری فراهم کنیم که مشهد به عنوان پایتخت سیاسی در شرق کشور، باعث همبستگی کشور‌های همسایه شود. 

وی درادامه افزود: باید ظرفیت‌ها در زمینه صنای عدستی، غذا، هنر‌های نمایشی و موسیقی گسترش پیدا کند و اینجا پذیرای هنرنمایی این کشور‌ها شود. ماه رمضان بستری است متحد بین تمام کشور‌های جهان اسلام که فارغ از نژاد‌ها و زبان‌ها، مخرج مشترکی است که با نگاه انسانیت به همراه مهر و محبت و در کنار مرجع امام مهربانی‌ها خانواده‌ها حال خوبی را تجربه کنند. 

منصوریان در خصوص تاثیر برگزاری جشنواره‌هایی نظیر جشنواره غذای ملل در ماندگاری زائران در مشهد، عنوان کرد: نگاه اول ما برای برپایی این جشنواره‌ها ماندگاری زائران به معنای حال خوب است؛ وگرنه آستان قدس رضوی باید برای ماندگاری زائران برنامه‌ریزی کند. اما حال خوب شهروندان و زائران به معنای ترویج فرهنگ کشور‌های همسایه حائر اهمیت است. 

وی افزود: شاید پایتخت و شهر‌های مرکزی چنین ظرفیتی نداشته باشند که فرهنگ کشور‌های افغانستان، پاکستان و هندوستان را به نمایش بگذارند، اما مشهد به عنوان یک کلانشهر مذهبی بستری مناسب برای برگزاری چنین جشنواره‌هایی است. 

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص گسترش جشنواره غذای ملل، گفت: برخی موانع در حوزه سیاست‌های امور خارجه است که به آن ورود نمی‌کنیم، اما اگر بتوانیم بستری را فراهم کنیم به عنوان مثال از بوستان‌های بیشتری برای این امر استفاده کنیم و در کل کشور اطلاع‌رسانی کنیم که محصولات خود را ترویج دهند، مشهد را به عنوان یک قطب سرمایه‌گذاری خواهند دید. 

جشنواره غذای ملل و صنایع دستی تا ۱۷ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->