افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله
سرخط خبرها
رئیسی:

اقتصاد گردشگری در استان یزد می‌تواند بسیار راهگشا باشد+ ویدئو

  • کد خبر: ۱۵۶۸۲
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
اقتصاد گردشگری در استان یزد می‌تواند بسیار راهگشا باشد+ ویدئو
رئیس دستگاه قضا گفت: داشته‌های فرهنگی ما از سوی دشمنان تهدید می‌شود؛ بر نخبگان فرهنگی است که نگذارند مرزهای فرهنگی ما تهدید شود.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» روز پنجشنبه در جمع تولیدکنندگان، کارآفرینان و فرهیختگان استان یزد از این استان به‌عنوان یک استان فرهنگی و دینی یاد کرد و افزود: اگر چهره‌های فرهنگی ما بر این امر مهم تاکید داشته باشند می‌توان بیشتر به پیشگیری از ناهنجاری‌های فرهنگی امیدوار بود.

وی تاکید کرد: آنچه امروز جامعه ما را از ناهنجاری‌های فرهنگی حفظ می‌کند همین فرهنگ بومی و اسلامی است.

رئیسی، یزد را جلوه میراث فرهنگی و دینمداری و هنرپروری دانست و اظهار داشت: جای جای این استان، گواه بر فرهنگی‌بودن و دین‌مداری و هنرمندی است.
 
 به گفته وی همین فرهنگی بودن و اسلامی بودن است که می‌تواند در برابر آسیب‌ها، ما را حفظ کند.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز باید با بصیرت و دیده‌بانی، از فرهنگ و هنر کشور خود دفاع کنیم، چون دشمنان در حال تهدید فرهنگ و هنر و اقتصاد کشور ما هستند تصریح کرد: من در استان هرمزگان گفتم باید اقتصاد دریا فعال شود، آذربایجان شرقی هم اقتصاد فضای مجازی و در استان یزد باید اقتصاد گردشگری فعال گردد، زیرا این استان دارای بار فرهنگی و معرف فرهنگ اسلامی و ملی ماست و می‌تواند رابطه ما را بین ملت‌ها مورد تاکید قرار دهد.

وی اقتصاد گردشگری را اقتصادی اثرگذار در استان یزد دانست و گفت: علی رغم اینکه دشمنان می‌دمند بر اینکه ایران، امن نیست، اما امن‌ترین نقطه دنیا، جمهوری اسلامی است، با بهانه کردن یک حادثه می‌خواهند ایران را ناامن جلوه دهند در حالی‎که این مسائل در جای جای دنیا رخ می‌دهد.

رئیسی با اشاره به اینکه کشور ما امن برای گردشگران است و استان یزد استانی امن است و امنیت را برای همه گردشگران فراهم می‌کند  اضافه کرد: کسانی که در امور اقتصاد گردشگری فعال می‌شوند حتما باید در فرایند کار اقتصادی خود دچار آسیب نشوند که کار گردشگری از رونق نیفتد یا به تعطیلی واحد گرشگری نینجامد.
 


وی تسهیل در امر تولید را از سیاست‌های ابلاغی رهبری معظم انقلاب اعلام کرد و افزود: مصوباتی هم در زمینه اقتصاد مقاومتی داریم که باید همه تصمیم‌ها در ذیل این سیاست‌ها اجرا شود.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه باید از هر کاری که موجب بی‌انگیزگی و کم انگیزگی سرمایه گذاران می‌شود پرهیز کرد یادآور شد: کاشی و سرامیک  از تولیدات نام‌آور این استان است و در منطقه از لحاظ استاندارد و کیفیت، معروف است؛ ۱۵ کشور همسایه ما مشتری این کالا هستند پس باید برای تولید کننده صرف بکند تا این کالا را تولید کند، اما در زمینه صادرات این کالا اسیب‌هایی هم وجود دارد.

وی تاکید کرد: لازم است کارگروهی ویژه با حضور مسوولان استان در این زمینه تشکیل و موضوع مورد پیگیری قرار گیرد تا مشکلات صادرات این کالا رفع شود، زیرا  تولید، محور همه چیز است.

وی آسیب شناسی از گله‌مندی‌های تولیدکنندگان را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به منشور ابلاغی رهبری در زمینه تولید افزود: همه ما مجری هستیم و باید آن را رعایت کنیم.

رییس قوه قضاییه در سفری یک‌روزه، صبح امروز وارد یزد شد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->