برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تجلیل از کارگردان فلسطینی در جشنواره فیلم سارایوو فیلم‌های اولین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ و ۷ اردیبهشت) + زمان پخش
سرخط خبرها

کشف ۴۰ سنگ قبر تاریخی در شهرستان چناران

  • کد خبر: ۱۵۷۱۶
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
کشف ۴۰ سنگ قبر تاریخی در شهرستان چناران
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران گفت: تاکنون ۴۰ قطعه سنگ قبر تاریخی در نقاط مختلف این شهرستان کشف و شناسایی شده که در اختیار این اداره است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد طاهریان افزود: با توجه به قدمت تاریخی قبرستان‌های این شهرستان اغلب سنگ‌ قبور کشف شده متعلق به دوران صفوی و قبل‌ از آن است.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۴۰ سنگ قبر صندوقچه‌ای در قبرستان‌های قدیمی این شهرستان کشف شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰ سنگ قبر دیگر نیز با قدمت تاریخی بسیار شناسایی شود.

وی گفت: با توجه به ظرفیت موجود در این شهرستان ایجاد موزه تخصصی سنگ قبر در چناران می‌تواند از جذابیت بسیار برای گردشگران برخوردار باشد.

طاهریان افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی، خشکی آب و هوا، پیشینه تاریخی چناران و نزدیک بودن آن به توس و مراکز تاریخی شناسایی شده، این شهرستان از جذابیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی بسیار برخوردار است.

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۵۰ روستای هدف گردشگری در این شهرستان شناسایی و معرفی شده است. 

وی گفت: در حال حاضر در ۱۰ روستای این منطقه قبرستان تاریخی وجود دارد که یکی از آنها به نام قبرستان روستای دولت‌آباد در بخش گلبهار شهرستان چناران در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

طاهریان افزود: سایر قبرستان‌های تاریخی این شهرستان نیز با توجه به ظرفیت و قدمت تاریخی خود قابلیت ثبت در فهرست آثار ملی را دارند.

شهرستان چناران دارای ۲۲ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و معنوی و بیش از ۱۲۰ اثر شناسایی شده تاریخی و فرهنگی ‌با قابلیت ثبت در این فهرست است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->