جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

کشف ۴۰ سنگ قبر تاریخی در شهرستان چناران

  • کد خبر: ۱۵۷۱۶
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
کشف ۴۰ سنگ قبر تاریخی در شهرستان چناران
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران گفت: تاکنون ۴۰ قطعه سنگ قبر تاریخی در نقاط مختلف این شهرستان کشف و شناسایی شده که در اختیار این اداره است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد طاهریان افزود: با توجه به قدمت تاریخی قبرستان‌های این شهرستان اغلب سنگ‌ قبور کشف شده متعلق به دوران صفوی و قبل‌ از آن است.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۴۰ سنگ قبر صندوقچه‌ای در قبرستان‌های قدیمی این شهرستان کشف شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰ سنگ قبر دیگر نیز با قدمت تاریخی بسیار شناسایی شود.

وی گفت: با توجه به ظرفیت موجود در این شهرستان ایجاد موزه تخصصی سنگ قبر در چناران می‌تواند از جذابیت بسیار برای گردشگران برخوردار باشد.

طاهریان افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی، خشکی آب و هوا، پیشینه تاریخی چناران و نزدیک بودن آن به توس و مراکز تاریخی شناسایی شده، این شهرستان از جذابیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی بسیار برخوردار است.

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۵۰ روستای هدف گردشگری در این شهرستان شناسایی و معرفی شده است. 

وی گفت: در حال حاضر در ۱۰ روستای این منطقه قبرستان تاریخی وجود دارد که یکی از آنها به نام قبرستان روستای دولت‌آباد در بخش گلبهار شهرستان چناران در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

طاهریان افزود: سایر قبرستان‌های تاریخی این شهرستان نیز با توجه به ظرفیت و قدمت تاریخی خود قابلیت ثبت در فهرست آثار ملی را دارند.

شهرستان چناران دارای ۲۲ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و معنوی و بیش از ۱۲۰ اثر شناسایی شده تاریخی و فرهنگی ‌با قابلیت ثبت در این فهرست است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->