ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راز جسد مومیایی مرد تهرانی با تیزهوشی زن همسایه فاش شد + عکس

  • کد خبر: ۱۵۷۱۶۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
راز جسد مومیایی مرد تهرانی با تیزهوشی زن همسایه فاش شد + عکس
جسد مومیایی یک مرد تهرانی راز مخوفی داشت که با تیزهوشی زن همسایه فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهر ۳۰ بهمن ماه سال ۱۴۰۰ زن جوانی با کلانتری ۱۴۰ باغ فیض تماس گرفت و از جنایتی که در کارگاه مبل سازی در مجاورت خانه‌شان رخ داده بود، خبر داد.

وی گفت: من پشت پنجره اتاقم ایستاده بودم و با تلفن صحبت می‌کردم که صحنه ترسناکی دیدم. در مجاورت خانه‌مان خانه ویلایی قرار دارد که مدتهاست به کارگاه تولیدی و تعمیرات مبل تبدیل شده است. من مردی را در حیاط آنجا دیدم که یک جسد را روی زمین می‌کشاند و به داخل زیرزمین کارگاه می‌برد. با دیدن این صحنه تلفن را قطع کردم و با موبایلم چندین عکس از انتقال جسد گرفتم.

راز جسد مومیایی مرد تهرانی با تیزهوشی زن همسایه فاش شد + عکس

به دنبال تماس زن جوان، مأموران کلانتری رهسپار کارگاه مبل در خیابان حیدری‌مقدم در بزرگراه اشرفی اصفهانی شدند و در بررسی آنجا جسد مردی را که داخل پارچه‌ای سفید شبیه مومیایی پیچیده شده بود، کشف کردند.

مرد پاکستانی به نام زاهد که در کارگاه بود تحت بازجویی قرار گرفت و به قتل همکارش به نام وحید اعتراف کرد.

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و کارشناسان علت مرگ را اصابت جسمی سنگین به سر اعلام کردند و مشخص شد ۱۲ ساعت از قتل می‌گذرد.

زاهد که پشیمان بود، گفت: وحید را از ۲ سال قبل می‌شناختم. او خانه ویلایی پدرزنش را به کارگاه تولیدی مبل تبدیل کرده بود و ما آنجا با هم کار می‌کردیم.

جمعه شب مبل‌هایی که وحید ساخته بود داخل سالن گذاشته بود و مبل‌هایی که کار تعمیر و ساخت آن به عهده من بود داخل بالکن قرار داده بودم. اما هوا ابری بود و من نگران بارش باران بودم. به همین خاطر خواستم تا مبل‌ها را به داخل سالن بیاورم، اما وحید قبول نکرد و سر همین موضوع با هم درگیر شدیم. او به من سیلی زد، من که عصبانی شده بود با میله آهنی چند ضربه به سرش زدم.

به دنبال اعترافات مرد پاکستانی، وی به بازسازی صحنه جرم پرداخت و در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد.

در دادگاه

در جلسه رسیدگی به این پرونده، دختر و پسر قربانی درخواست قصاص را مطرح کردند.

پسر مقتول گفت: پدرم و متهم با هم دوست بودند، اما زاهد بی‌رحمانه پدرم را کشت و می‌خواست جسد را سر به نیست کند. به همین خاطر برایش قصاص می‌خواهیم.

وقتی متهم در جایگاه ویژه ایستاد جرمش را گردن گرفت.

وی گفت: مادرم سوری و پدرم پاکستانی است و خودم هم در سوریه به دنیا آمدم. ۳۱ سال قبل به ایران آمدم. در بچگی مادرم فوت کرد و در ۱۲ سالگی پدرم را از دست دادم. از همان سال‌ها بود که کارم در مبل‌سازی را شروع کردم و بعد از سال‌ها با وحید آشنا شدم.

وی در حالی که سرش را پایین انداخته بود، گفت: باور کنید من راضی به مرگ وحید نبودم و مرگ او ناخواسته رخ داد. وقتی با وحید بحث کردم کنترل اعصابم را از دست دادم و با میله آهنی که در گوشه‌ای افتاده بود چند ضربه به او زدم، ولی باور کنید من قصد کشتن او را نداشتم.

وی درباره بسته‌بندی جسد به شکل مومیایی نیز گفت: بعد از قتل می‌خواستم جسد را مخفی کنم. به همین خاطر با پارچه و ابر‌هایی که در کارگاه داشتم جسد را شبیه مومیایی پیچیدم و آن را داخل زیرزمین کشاندم و می‌خواستم در فرصتی مناسب آن را دفن کنم که مأموران پلیس سر رسیدند.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رأی صادر کنند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->