توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین گمانه‌زنی‌ها برای افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۷۵۴۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
آخرین گمانه‌زنی‌ها برای افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی توضیحاتی درباره آخرین گمانه‌زنی‌ها برای افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر نژادعلی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره آخرین گمانه زنی‌ها برای افزایش قیمت بنزین اظهار داشت: افزایش قیمت بنزین باید در لایحه بودجه ۱۴۰۲ مطرح شود که این اتفاق نیفتاده است و بر همین اساس، نه دولت و نه مجلس، اصلاً برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارند و تا کنون هم هیچ مصوبه‌ای و ابلاغیه‌ای و قانونی در این ارتباط صادر نشده است.

وی افزود: اصلاً صحبتی هم در ارتباط با افزایش قیمت بنزین مطرح نبوده و من تعجب می‌کنم که این مباحث، چطور در فضای مجازی برای تشویش اذهان عمومی گسترش پیدا می‌کند؟

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر اینکه اگر موضوع افزایش قیمت بنزین مطرح باشد حتماً با مردم در میان گذاشته خواهد شد، تصریح کرد: ما معتقد به اطلاع‌رسانی شفاف به مردم هستیم.

نژاد‌علی از مردم خواست، مصرف بنزین را به صورت ویژه، مدیریت کنند تا استفاده بی‌رویه سوخت در کشور کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به الزام قانون بودجه ۱۴۰۲ برای استفاده از کارت‌های سوخت شخصی تأکید کرد: از مردم می‌خواهیم فقط با کارت‌های سوخت شخصی خودشان، برای سوختگیری اقدام کنند. شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به دنبال فرهنگ سازی استفاده از کارت‌های سوخت شخصی است و مردم هم اطمینان داشته باشند که به میزان مورد نیاز، سهمیه و اعتبار در درون کارت‌های هوشمند سوختشان موجود است.

نژاد‌علی در خاتمه تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها با شماره ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->