همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

امسال ۱۲ ابر پروژه راهسازی کشور به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۱۵۷۸۶۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰
  • ۱
امسال ۱۲ ابر پروژه راهسازی کشور به بهره‌برداری می‌رسد
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه احداث بالغ بر ۱۰ هزار کیلومتر پروژه های ریلی، آزادراهی و بزرگراهی در کشور در دست اجراست، گفت: ۱۲ ابر پروژه راهسازی شامل مسیرهای ریلی،آزادراهی و بزرگراهی در سال جاری تکمیل و بهره برداری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خیرالله خادمی افزود: از این تعداد، چهار پروژه به طول ۴۰۳ کیلومتر مسیر ریلی بوده که پیشرفت فیزیکی بیشتر این پروژه‌ها بیش از ۷۵ درصد و بعضی از آن‌ها حدود ۹۷ درصد و رو به تکمیل است.

وی با اشاره به هدفگذاری برای تحویل چهار پروژه ریلی در سال ۱۴۰۲، گفت: این چهار پروژه بزرگ شامل مسیر بستان آباد- تبریز، رشت - کاسپین، همدان - سنندج و میانه به استان اردبیل است.

خادمی با تشریح هریک از این پروژه‌های ریلی و مزایای آنها، گفت: یکی از این کلان پروژه ها، مسیر بستان آباد به تبریز است که آذربایجان شرقی و شهر تبریز را از این شبکه میان بُر ریلی جدید به شبکه ریلی کشور متصل می‌کند و تحولی در بخش حمل و نقل مسافری از آذربایجان شرقی به سمت مرکز کشور محسوب می‌شود.

وی، پروژه ریلی رشت- کاسپین را به عنوان طرح اتصال گذرگاه شمال - جنوب از خلیج فارس و دریای عمان به سمت دریای خزر، دومین پروژه برای بهره برداری طی سال جاری عنوان و تصریح کرد: پروژه ریلی رشت- کاسپین به طول ۳۷ کیلومتر با روند بسیار خوبی در حال انجام است و می‌توانیم ارتباط دریا به دریا را به صورت ریلی در سرزمین خودمان داشته باشیم.

خادمی، پروژه ریلی همدان به سنندج را سومین پروژه هدفگذاری امسال برای تکمیل ذکر کرد و گفت: با تکمیل و بهره برداری از این پروژه به طول ۱۵۱ کیلومتر، استان کردستان به شبکه ریلی وصل می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور چهارمین پروژه ریلی برنامه ریزی شده کشور برای تکمیل و بهره برداری در سال جاری را پروژه ریلی میانه به استان اردبیل به طول ۱۷۵ کیلومتر ذکر کرد و اظهار داشت: این پروژه یکی از دشوارترین پروژه‌های راهسازی و ریل‌سازی کشور است که نزدیک به ۴۰ کیلومتر آن تونل و پل است که ۳۵ کیلومتر آن از مسیر‌های کوهستانی سخت عبور کرده است.

وی گفت: این طرح، از سخت‌ترین پروژه‌هایی است که در حال اتمام بوده و پیشرفت فیزیکی زیرسازی آن هم اینک در حد ۹۰ درصد است و امسال آن را تحویل خواهیم داد.

پنج پروژه بزرگ آزادراهی به طول ۲۹۳ کیلومتر امسال در کشور به بهره برداری می‌رسد

وی همچنین به هدفگذاری پنج پروژه آزادراهی برای تکمیل و بهره برداری در سال جاری اشاره و تصریح کرد: یکی از این مسیر‌های آزادراهی، آزادراه شیراز به اصفهان و طولانی‌ترین آزادراه در حال احداث در کشور به طول ۲۱۲ کیلومتر است که با افتتاح آن، تحولی برای انتقال بار و مسافر به مراکز استان‌های جنوبی شامل استان‌های فارس، هرمزگان و بوشهر به سمت مرکز کشور به وجود می‌آید.

خادمی ادامه داد: با بهره برداری از آزادراه شیراز به اصفهان، زمان سفر و فاصله بین اصفهان و شیراز ۲ تا ۲.۵ ساعت کمتر می‌شود و تکمیل و بهره برداری از این ابرپروژه راهسازی در سال جاری، اقدام بزرگی است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور دومین پروژه آزادراهی هدفگذاری شده برای بهره برداری در سال جاری را آزادراه تهران - شمال ذکر کرد و گفت: محدوده منطقه ۲ آزادراه تهران - شمال در مسیر رفت امسال به بهره برداری می‌رسد که اجرای این پروژه هم بسیار دشوار است، چون ۸۵ درصد از این ۲۲ کیلومتر تونل و پل بوده که هم اینک احداث شده است و امیدواریم طی سه ماهه اول بتوانیم این آزادراه را بهره برداری کنیم.

وی، پروژه هشت و نیم کیلومتری باقی مانده آزادراه رشت- قزوین و گلوگاهی در محدوده منجیل را دیگر مسیر آزادراهی هدفگذاری شده برای بهره برداری در سال جاری عنوان و تصریح کرد: ۸۵ درصد این پروژه نیز تونل و پل است که در محدوده دشوار باقی مانده، بخشی از مسیر از مناطق مسکونی و بخشی هم از رودخانه منجیل عبور می‌کند و این پروژه هم در حال انجام است.

خادمی ادامه داد: پروژه آزادراه تبریز به پرند، چهارمین پروژه آزادراهی در حال تکمیل برای سال جاری است که بخشی از آن امسال آماده خواهد شد و یک بخش دیگر هم پروژه آزادراه هشترود به سمت مراغه است که بخشی از آن نیز به زودی آماده خواهد شد.

وی طول آزادراه‌هایی را که امسال بهره برداری می‌شود ۲۹۳ کیلومتر ذکر و بیان کرد: با بهره برداری از این مسیر‌های ریلی و آزادراهی کشور، در اجرای پروژه آزادراه سه برابر متوسط سالانه و در ریل هم ۲ برابر متوسط سالانه کار انجام و تحویل می‌شود.

خادمی همچنین به مسیر‌های اصلی و بزرگراهی هدفگذاری شده برای تکمیل در سال جاری اشاره و اظهار کرد: در مسیر‌های اصلی احداث راه، ۲ مسیر جدید، کهگیلویه و بویر احمد را از مسیر کوتاهی به خوزستان وصل می‌کند که هم از زاگرس عبور کرده و دارای پل‌های طولانی است و هم محدوده دهدشت و نزدیک ۴۰۰ روستای اطرافش را از بن بست خارج می‌کند.

این مسوول گفت: در عین حال این مسیر، راه جدیدی است که یاسوج را از دهدشت به بهبهان و از مرکز کشور از طریق کهگیلویه و بویراحمد به خوزستان و بندر امام متصل می‌کند.

وی ادامه داد: مسیر دیگر، قزوین به سمت الموت است که مسیر جدیدی برای الموت احداث شده که هدف از اجرای این پروژه مسیر قزوین به سمت الموت و از الموت به سمت تنکابن و مسیر جدیدی به شمال کشور است.

این مسوول گفت: قسمت اول این مسیر که حدفاصل بین قزوین به الموت است تکمیل آن به طول ۶۳ کیلومتر برنامه ریزی شده است.

خادمی تصریح کرد: گذرگاه بزرگراهی جنوب، غرب و شرق هم از طرح‌های مصوبی است که در برنامه کاری ما قرار دارد که در جنوب از شلمچه تا چابهار و گذرگاه غرب از بندر امام تا بازرگان و شرق از چابهار به مشهد مقدس می‌رود و برای هریک از این طرح‌ها یکصد کیلومتر مسیر بزرگراهی تحویل داده خواهد شد که با حضور رئیس جمهور بهره برداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور ادامه داد: در کنار این پروژه‌ها هدفگذاری کرده ایم که حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ کیلومتر مسیر بزرگراهی را با اولویت رفع گلوگاه‌ها در مسیر‌های طولانی در استان‌های مختلف برای سال جاری تحویل دهیم که با تامین اعتبار به موقع برای آن‌ها این اهداف محقق می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۱
0
0
پس جاده ماکو نیس ۴۰ کیلومتر به شهرستان شادگان وقطب سرشناس کاشت گندم شادگان وایران و۶کیلومتری ابرچاههای نفت کل ایران نه برق خوبی داریم ونه جاده ونه مدارس باجمعیت ۸هزارنفر درکل مسیربه شادگان
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->