شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

رفع تصرف بیش از ۵ میلیون متر مربع زمین‌خواری در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۵۸۰۲۰
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸
رفع تصرف بیش از ۵ میلیون متر مربع زمین‌خواری در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۱
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان رضوی گفت: ۱۲۹ مورد زمین‌خواری در این استان به مساحت پنج میلیون و ۴۰۴ هزار و ۷۳۰ متر مربع طی سال گذشته رفع تصرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مجید علی نیا افزود: این زمین‌های تصرف شده به ارزش ۶ هزار و ۵۴ میلیارد ریال است که در قالب رفع تصرفات فوری و اجرای احکام در خراسان رضوی انجام شده است.

وی بیان کرد: از این تعداد ۱۱ مورد به مساحت ۱۹۳ هزار و ۵۷۵ مترمربع و به ارزش ۶۰۷ میلیارد ریال مربوط به اجرای احکام است.

علی نیا گفت: ۱۱۸ مورد به مساحت پنج میلیون و ۲۱۱ هزار و ۱۵۵ مترمربع و به ارزش پنج هزار و ۴۴۶ میلیارد و ۹۸۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال مربوط به رفع تصرفات فوری بوده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان رضوی بیان کرد: آمار رفع تصرفات فوری و اجرای احکام در خصوص زمین‌های متصرف شده مزبور در سال ۱۴۰۱ مربوط به ۱۶ شهر از جمله مشهد، طرقبه، شاندیز، سبزوار، نیشابور، تایباد، گلبهار، بجستان، کاشمر، خواف، گناباد، جغتای، قوچان، تربت حیدریه، کلات و بردسکن خراسان رضوی بوده است.

وی تاکید کرد: بیشترین رفع تصرفات فوری زمین و اجرای احکام در خراسان رضوی به ترتیب مربوط به طرقبه، شاندیز و مشهد است.

علی نیا گفت: یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خراسان رضوی از زمان تاسیس در سال ۱۳۹۴ تاکنون نسبت به اجرای احکام یا رفع تصرفات فوری ۶۷۳ مورد به مساحت ۱۸ میلیون و ۶۱۷ هزار و ۹۷۷ مترمربع و به ارزش ۱۹ هزار و ۸۱۱ میلیارد و ۷۲۲ میلیون و ۵۳۸ هزار ریال اقدام کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->