به گزارش شهرآرانیوز، محمدهادی مهدینیا اظهارکرد: با توجه به پیشرفتهای چشمگیر و قابلیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، یکی از روشهای کمککننده در مسیر بهبود کیفیت زندگی، استفاده از تکنولوژی است.
مهدینیا در ادامه صحبتهای خود به حوزه عمرانی و شهرسازی پرداخت و افزود: امروزه براساس تعریف کشورهای توسعه یافته، ساختمانی را ساختمان میگوییم که از حوزه فناوری اطلاعات بهرهمند باشد؛ پروژههای شهرسازی نیز پیش از اجرایی شدن، مدلسازی میشوند، اطلاعات لازم درخصوص آنها جمعآوری میگردد و تعاملات مردمی نیز از طریق فناوری اطلاعات در آن لحاظ میشود.
وی با بیان اینکه تار و پود شهرسازی و معماری امروز در استفاده از فناوری اطلاعات تنیده شده است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، هرچه این حوزهها با IT سازگاری بیشتری داشته باشند و بیشتر بتوان از طریق استارتاپها و بومی کردن آنها خود را با آنها همسو کنیم، شهرسازی و مدیریت شهری موفقتری خواهیم داشت.
رئیس کارگروه فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای شهر مشهد با اشاره به نهمین نمایشگاه شهر هوشمند، گفت: بخشی از این نمایشگاه فرصتی مناسبی بود تا متخصصین و شهروندان با نتایج ملموس این حوزه در بخش مدیریت شهری بیشتر آشنا شوند و آنها را در زندگی روزمره خود جاری و ساری کنند.
مهدینیا در ادامه تصریح کرد: «شهر هوشمند»، یکی از شعارهای محوری شورای پنجم شهر مشهد بوده و بر همین اساس، فصلی مجزا در برنامه عملیاتی شهرداری تحت عنوان شهر هوشمند درنظر گرفته شده است و در آن سعی شده محور فعالیتهای پیشبینی شده براساس استانداردهای روز اروپا باشد.
وی افزود: در کنار این مهم، مگاپروژه و پروژههایی نیز تعریف شده تا در زمان مدیریت شورای پنجم محقق شود؛ در بودجههای سنواتی نیز اعتبار لازم برای آنها را درنظر گرفتهایم که برخی از آنها در این نمایشگاه بروز و ظهور داشته است.
مهدینیا گفت: از جمله این دستاوردها میتوان به کیف پول الکترونیک، هوشمندسازی سنسورهای خدمات شهری، حوزه حملونقل و ... اشاره کرد.