هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت درخشش خبرنگاران شهرآرا در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) ۷۳ برگزیده در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) اهدای اولین نشان سپاس موزه سینما به بیژن محتشم، چهره‌پرداز پیشکسوت ناصر علیخواه، نویسنده و پژوهشگر، در ۸۶سالگی درگذشت سردار اشعری: ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی استان‌های خراسان منتشر شده است مقاومت از فرهنگ غدیر الهام گرفته است
سرخط خبرها

گیشه‌های چین در تصاحب «جکی چان»

  • کد خبر: ۱۵۸۲۹۵
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
گیشه‌های چین در تصاحب «جکی چان»
«جکی چان» اسطوره فیلم‌های اکشن با فیلم جدیدش «Ride On» برنده آخر هفته گیشه سینما‌های چین شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جکی چان پس از ۶۰ سال فعالیت در عرصه سینما، همچنان می‌تواند باکس آفیس را احیا کند. این اسطوره فیلم‌های اکشن در آخر هفته‌ای که گذشت با اکران فیلم جدیدش در چین، یک فصل موفقیت‌آمیز دیگر را به کتاب موفقیت‌هایش افزود. او با جدیدترین فیلم اکشن خود یعنی «Ride On» در رقابت با انیمه پرفروش ژاپنی «سوزومی» و انیمیشن هالیوودی «برادران سوپر ماریو» از یونیورسال پیکچرز برنده این رقابت شد.

چان در «Ride On» به کارگردانی لری یانگ و تهیه‌کنندگی علی‌بابا پیکچرز، در نقش یک بدلکار قدیمی بازی کرده که کلی بدهی بالا آورده و حالا اسبش را که به عنوان وثیقه گذاشته بود، دارد از دست می‌دهد. این فیلم با فروش ۱۱.۷ میلیون دلار در ۳ روز آخر هفته افتتاحیه‌اش در چین بالاتر از فروش ۸ میلیون دلاری «سوزومی» و افتتاحیه کم فروغ ۶.۳ میلیون دلاری «برادران سوپر ماریو» جای گرفت.

فیلم جدید جکی چان به سرعت و ظرف چند روز فروشش را در سطح جهان به ۳۰ میلیون دلار رسانده است. فیلمنامه این فیلم هم توسط لری یانگ نوشته شده و او که از طرفداران جکی چان است فیلمنامه را پس از تماشای یک مستند درباره بدل‌کاری‌های کونگ‌فو نوشت. جکی چان نسخه اول فیلمنامه را نپذیرفت و از او خواست تا وقت بگذارد و آن را بازنویسی کند و یانگ ظرف ۵ روز بازبینی کامل انجام داد و یک بار دیگر آن را برای چان فرستاد و با موافقت وی روبه روشد.

فیلمبرداری این فیلم از پاییز ۲۰۲۱ آغاز شد و نوامبر ۲۰۲۲ به پایان رسید.

در حالی که انیمیشن «برادران سوپر ماریو» در تعطیلات آخر هفته طولانی عید پاک در آمریکا و جهان چند رکورد به ثبت رساند، اما در چین از نظر تجاری ناامید شد. این در حالی است که امتیازی که در شبکه‌های اجتماعی چینی به دست آورده کاملا خوب بود و امتیاز ۹.۴ در «مائویان» و ۹.۵ در «تائو پیائوپیائو» کسب کرده است.

یونیورسال برای اکران این فیلم برنامه‌ریزی کرده بود و با اکران آن در روز چهارشنبه، ۵ آوریل که تعطیلات و جشنواره ملی چین بود قصد داشت شمار بیشتری را به سینما‌ها بکشاند.

در آمریکای شمالی «سوپر ماریو» در پنج روز آخر هفته ۲۰۴.۶ میلیون دلار فروش کرد. تا پیش از پاندمی کرونا، فیلم‌های هالیوود با تبلیغات وسیع معمولا در چین هم به همان اندازه آمریکا فروش می‌کردند.

در همین حال اکران «سوزومی» به کارگردانی ماکوتو شینکای، استاد انیمه ژاپنی همچنان دارد در چین به فروش خود ادامه می‌دهد و در سومین آخر هفته اکرانش ۸ میلیون دلار دیگر فروخته است تا در مجموع فروشش را به ۱۰۲.۶ میلیون دلار برساند. پیش‌بینی می‌شود این فیلم به یک رکورد جدید در فروش انیمیشن ژاپنی در چین دست پیدا کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->