نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

ویژه برنامه‌های بزرگداشت عطار نیشابوری در رادیو فرهنگ + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۵۸۵۴۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱
ویژه برنامه‌های بزرگداشت عطار نیشابوری در رادیو فرهنگ + زمان پخش
روز جمعه به مناسبت ۲۵ فروردین، روز بزرگداشت عطار نیشابوری، رادیو فرهنگ برنامه‌های «صدای بال سیمرغ»، «ایل بانگ ««سی مرغ از سیمرغ» را روانه آنتن می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمعه ۲۵ فروردین به نام عطار نیشابوری نام گذاری شده است، برهمین اساس ویژه برنامه‌ای گفتگو محور با عنوان «صدای بال سیمرغ» از ساعت ۱۵:۰۰ به تهیه کنندگی معصومه سادات علوی نکو از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

در این برنامه با اساتید ادبیات درباره نمادشناسی شعر عطار گفتگو می‌ش. د، روزه داری در اشعار عطتر نیشابوری محور بحث و گفتگویی دیگری از این برنامه است که به مناسبت ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده و در ادامه ارتباط تلفنی با نیشابور برقرارشده و از درباره ویژه برنامه‌های درحال برگزاری از آرامگاه عطار اطلاع رسانی می‌شود.

هفت وادی سیرویلوک در بیان دکتر هادی، گفتگو با دکتر محمدجعفریاحقی، دکتر مهدی حجتی و ... درباره شعرعطار و زمانه ما ازدیگربخش‌های این ویژه برنامه است.


برنامه «ایل بانگ» نیز در این روز به تهیه کنندگی صادق چراغی از ساعت ۲۰:۰۰ ویژه عطار نیشابوری روی آنتن می‌رود؛ همچنین ویژه برنامه «از سی مرغ تا سیمرغ» مجموعه برنامه‌ای نفیس و گنجینه‌ای ارزشمند با هنرمندی بزرگان و صدا‌های تا همیشه ماندگار دوبله‌ی ایران، است که ساعت۵:۳۰ پخش می‌شود این برنامه خوانش ابیات منطق الطیر عطار نیشابوری در قالب روایی_نمایشی است.

منطق الطیر منظومه‌ای از عطار نیشابوری و از برجسته‌ترین آثار عرفانی در ادبیات جهان است که آنرا در سطح مثنوی مولوی میدانند.

فرید الدین ابوحامد محمد (عطارنیشابوری)، ازشاعران وعارفان نامی نیمه دوم سده ششم ونیمه اول سده هفتم هجری است و محل تولد او در کَدکَن ازتوابع نیشابور است.

عطّارشاعری توانا وعارفی دانا بود که حقایق رابه سرعت درک می‌کرد و با زبانی روان، اشعارش را به نظم در می‌آورد. وی مردی بود که به فصاحت و بلاغت در شاعری معروف است واین خصیصه در وجود او نهفته بود. هر چه می‌گفت شیوا و رسا بود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->