جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس مجمع تشخیص: روز جهانی قدس عجز مستکبران عالم را به تصویر می‌کشد

  • کد خبر: ۱۵۸۶۱۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
رئیس مجمع تشخیص: روز جهانی قدس عجز مستکبران عالم را به تصویر می‌کشد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از مردم بصیر و وقت‌شناس ایران اسلامی و نیز از همه آزادگان جهان دعوت می‌کنم تا در حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین، با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، به پشتیبانی از ستم‌دیدگان قدس شریف بشتابند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی از مردم ایران و مسلمانان جهان برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، دعوت کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس، یادگار ماندگار حضرت امام خمینی(ره) و نشانگر اندیشه الهی عمیق، حکمت و تدبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی است که با همراهی ملت شریف ایران و ملت‌های مسلمان جهان، همه ساله، خواب را از چشم دشمنان اسلام و اشغالگران قبله اول مسلمین می رباید و ضعف و عجز مستکبران عالم را در برابر وحدت و غیرت جهان اسلام به تصویر می‌کشد.

با تقدیر از استقامت و ایستادگی ملت انقلابی و عزیزمان در همه صحنه ها، از مردم بصیر و وقت‌شناس ایران اسلامی و نیز از همه آزادگان جهان دعوت می‌کنم تا در حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین، با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، در حضوری شورانگیز، پرشکوه‌تر از سالهای گذشته، با سردادن ندای وحدت علیه اشغالگران، با یاری حق متعال به پشتیبانی از ستم‌دیدگان قدس شریف  بشتابند.

از خداوند، عزت و بیداری جهان اسلام و نصرت جبهه مقاومت و شکست توطئه‌های آمریکا و صهیونیست‌ها را مسئلت می‌نمایم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->