چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هوای کشور در ایام عید فطر (۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۹۳۷۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
پیش‌بینی هوای کشور در ایام عید فطر (۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۲)
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور در روز‌های پایانی هفته منتهی به تعطیلات عید فطر رگبار پراکنده در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های عددی وضع هوا اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهند داشت، در برخی از استان‌ها بارش به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رخ خواهد داد.

بعدازظهر پنجشنبه (۳۱ فروردین) در ارتفاعات جنوب کرمان، شمال هرمزگان و شرق فارس همچنین در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات آذربایجان شرقی با افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در این روز برای سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود.

جمعه (اول اردیبهشت) با گذر امواج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در مناطقی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و استان‌های مرزی کرمانشاه، ایلام و در شمال همدان، قزوین و البرز افزایش ابر و رگبارو رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

بنا به اعلام سازمان هواشناسی برای شنبه (۲ اردیبهشت) علاوه بر اینکه در نقاطی از دامنه‌های زاگرس واقع در غرب کشور و در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد. در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران، در نقاطی از قم، اصفهان، سمنان و خراسان رضوی وزش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه (۳ اردیبهشت) نیز با گذر متناوب امواج تراز میانی در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین و البرز رگبار پراکنده و وزش باد روی می‌دهد. در روز‌های شنبه و یکشنبه در غرب و شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه (۴ اردیبهشت) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در کل نوار غربی کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->