نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

انجام معاینات پزشکی ۶۶ هزار زائر حج ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۹۳۸۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
انجام معاینات پزشکی ۶۶ هزار زائر حج ۱۴۰۲
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت ار انجام معاینات پزشکی ۶۶ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۲ توسط پزشکان این مرکز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی مرعشی در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که با حضور نماینده بعثه، ولی فقیه در امور حج، رییس سازمان حج و زیارت و جمعی از مسئولان این سازمان برگزار شد به تشریح اقدامات انجام گرفته پزشکی در امور حج پرداخت.

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد، مرعشی ادامه داد: احراز توانایی بیش از ۵۲ هزار زائر حج پیش رو صورت گرفته است و ۱۴ هزار زائر نیز مرحله اول معایناتشان انجام شده و درحال نهایی شدن است.

اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز در ادامه نشست خواستار تکمیل روند معاینات برای نزدیک به هشتاد هزار زائری شد که تاکنون ثبت نام کرده اند و افزود: تاکنون سلامت و توانایی ۱۲۲ زائر در روند معاینات تایید نشده است.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با اشاره به فرارسیدن ماه شوال و فرصت یک ماهه تا شروع عملیات اعزام به سرزمین وحی بر لزوم آمادگی واحد‌های مختلف مجموعه حج و زیارت برای اجرای عملیات حج و جبران کاستی‌ها در روز‌های باقیمانده تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین از رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت خواستار سرعت بخشیدن به روند ثبت احراز توانایی افراد در سامانه و تعیین تکلیف زائرانی شد که نیاز به مراجعه کمیسیون پزشکی دارند.

در ادامه این جلسه، حمید رضا رهبری فر معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت از بررسی‌ها و پیگیری‌های انجام شده در خصوص انتقال ارز مورد نیاز در حج پیش رو، نحوه انتقال اسناد حج ۹۹ افرادی که از استطاعت خارج شده اند، تعیین تکلیف وضعیت دستیار زن در مجموعه‌ها و کاروان‌ها توضیحاتی ارائه داد.

رضایی معاون حج و عمره همچنین در مورد نحوه تشرف زائران ایرانی مقیم خارج از کشور به سرزمین وحی و دکتر مرعشی در خصوص تعداد عوامل اعزامی مرکز پزشکی برای ارائه خدمات به حجاج درمدینه منوره و مکه مکرمه و کاهش نزدیک به ۳۰ درصدی عوامل نسبت به حج ۱۳۹۸ گزارش دادند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->