اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

تعمیر طیف‌سنج ایستگاه بین‌المللی فضایی

  • کد خبر: ۱۵۹۵۰
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷
تعمیر طیف‌سنج ایستگاه بین‌المللی فضایی
فضانوردان ایستگاه بین‌المللی فضایی روز شنبه در جریان یک پیاده‌روی فضایی نشتی طیف سنج اشعه‌های کیهانی را که در خارج از این ایستگاه قرار داشت، تعمیر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از این تعمیر که در واقع آخرین تعمیر از سری تعمیرات پیچیده ای بود که برای احیای این طیف سنج انجام شد، «طیف سنج آلفا مگنتیک» که دو میلیارد دلار ارزش دارد می‌تواند از اواسط هفته جاری جستجوی خود را برای کشف ضدماده و ماده تاریک از سر گیرد.

«اندرو مورگان» فضانورد ناسا و «لوکا پارمیتانو» فضانورد ایتالیایی در راهپیمایی فضایی روز شنبه آخرین تعمیرات را روی این طیف سنج انجام دادند. این چهارمین و آخرین راهپیمایی بود که از ماه نوامبر برای احیای سیستم خنک سازی این طیف سنج انجام شد. 

ماه گذشته، مورگان و پارمیتانو پمپ‌های خنک‌کننده جدید را بر روی این طیف سنج نصب کرده بودند و دیروز (شنبه) نشتی این سیستم را کنترل کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->