واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

دادستان کل کشور: دستگاه‌های اجرایی مکلف به برگرداندن اراضی رفع تصرف‌شده به حالت اولیه هستند

  • کد خبر: ۱۵۹۷۵۹
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
دادستان کل کشور: دستگاه‌های اجرایی مکلف به برگرداندن اراضی رفع تصرف‌شده به حالت اولیه هستند
دادستان کل کشور گفت: برخی از دستگاه‌‎ها مکلف هستند تا همکاری لازم را داشته باشند برای اینکه یک زمین به حالت اول بازگردانده شود و نخاله‎‌های ساختمانی که در آن تخریب شده است را جمع آوری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای روز دوشنبه (۷ فروردین) در نخستین جلسه مشترک شورای عالی قوه قضاییه با شورای قضایی استان‌ها در سال ۱۴۰۲ که بصورت ویدئو کنفرانسی به مدت چهار ساعت برگزار شد، با اشاره به توفیقات قوه قضاییه در امر مقابله با تغییر کاربری‌ها و ساخت و ساز‌های غیرمجاز و تجاوز و تعدّی به منابع طبیعی و اراضی ملی و حریم دریا‌ها و رود‌ها و سواحل و اقدامات بازدارنده‌ای که در این عرصه‌ها طی دو سال گذشته صورت گرفت، بیان داشت: باید اقدامات مثبت صورت گرفته در این عرصه‌ها را ادامه داد و نباید غلفت کنیم؛ باید از همه ظرفیت‌ها در این حوزه استفاده کنیم؛ در همین راستا، دادستانی کل به عنوان مدعی‌العموم، دستگاه‌های دولتی را به خط کند تا آن‌ها تکالیف قانونی خود را درخصوص حفظ منابع طبیعی اجرایی کنند.

پس از این دستور رئیس دستگاه قضا اقدامات انجام شده در این رابطه و برنامه‌‎های مورد نظر دادستانی کل کشور مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمد جعفر منتظری در رابطه با اقدامات انجام شده دادستانی کل کشور پس از دستور رئیس قوه قضاییه در بحث به خط کردن متولیان دستگاه‌‎های دولتی به منظور برخورد با ساخت و ساز‌های غیر مجاز در اراضی ملی و منابع طبیعی، بیان کرد: بحث احقاق حقوق عامه و مقابله با بعضی از مفساد و فساد‌هایی که در بخش‌های اداری و دیگر حوزه‌ها وجود دارد، جزو دستورات مستمر دادستانی کل کشور است.

وی افزود: همواره این مسائل توسط دادستانی کل کشور دنبال می‌شود و معاونت مربوطه یعنی معاونت صیانت از حقوق عامه که در دادستانی کل کشور مستقر هست و با برقراری ارتباط با استان‌ها و مراکز قضایی شهرستان‌ها اگر گزارشی مبنی بر اینکه در شهرستان‌ها تعدی و تجاوز به اموال بیت المال اعم از منابع ملی، منابع طبیعی، حواشی رودخانه‎‌ها و ... که بر خلاف قانون باشد، دریافت کند، مراتب برخورد با متخلفان و دست اندازان به بیت المال به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: گاهی اوقات برای اجرای برگرداندن اراضی رفع تصرف شده مانند تخریب، برگرداندن زمین به حالت اولیه و ... با مشکلاتی مواجه هستیم که دیگر در این رابطه تکلیف برعهده دستگاه قضایی نیست. دستگاه‌‎ها مکلف هستند تا همکاری لازم را داشته باشند برای اینکه یک زمین به حالت اول بازگردانده شود و نخاله‎‌های ساختمانی که در آن تخریب شده است را جمع آوری کنند، لذا این امر برعهده وظایف اجرایی مانند شهرداری‌ها، شورا‌های شهر است که یک هماهنگی و تعامل کافی و لازم باید بین دستگاه‌ها باشد تا بتوانیم در برخورد با اینگونه تجاوزات و تعدیات موفق‌تر باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->