یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

۲ نیروگاه جدید اتمی در بوشهر ساخته می‌شود+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۹۹۷۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
۲ نیروگاه جدید اتمی در بوشهر ساخته می‌شود+ جزئیات
استاندار بوشهر با اشاره به ساخت ۲ نیروگاه جدید اتمی در بوشهر گفت: ساکنان روستا‌های هلیله و بندرگاه با ۱۵۰۰ خانوار، به شهر جدید منتقل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محمدی‌زاده در نشست مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: توسعه اقتصاد دریامحور از اولویت‌های دولت است و با رونق گرفتن سواحل، جمعیت به سمت سواحل هدایت می‌شوند.

وی با اشاره به ساخت ۲ نیروگاه جدید اتمی در بوشهر و لزوم جابجایی ساکنان روستا‌های هلیله و بندرگاه به شهر جدید افزود: هلیله و بندرگاه با ۱۵۰۰ خانوار، باید به نقطه‌ای امن‌تر منتقل شوند. زمین مورد نیاز را ما تامین می‌کنیم و نیروگاه اتمی نیز آن‌را برای ساکنان هلیله و بندرگاه می‌سازد.

محمدی‌زاده خواستار انتقال ادارات به بیرون شهر شد و گفت: ادارات و نهاد‌ها باید به بیرون شهر منتقل شوند تا زندگی مردم راحت‌تر شده و مراجعه از شهرستان‌ها به ادارات کل و استانداری راحت‌تر شود.

استاندار بوشهر از ایجاد دولت‌شهر در شرق بوشهر خبر داد و تصریح کرد: ساختمان جدید استانداری نیز در این مجموعه، احداث می‌شود که در حال طراحی هستیم و تا‌پایان امسال عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

محمدی‌زاده با بیان اینکه تمام ادارات و نهاد‌ها را نیز به دولت‌شهر منتقل می‌کنیم یادآور شد: همه ادارات مرتبط کنار هم قرار می‌گیرند تا مراجعان در کمترین زمان بتوانند امور اداری خود را پیگیری کنند.

استاندار بوشهر با اشاره به ۲ طرح مهم در حال اجرا در بوشهر و لزوم احداث شهر جدید در جوار مرکز استان گفت: ۲ نیروگاه اتمی جدید در حال ساخت است که قطعا جمعیت بسیار زیادی به سمت خود جذب می‌کند، همچنین با احداث منطقه آزاد تجاری با ۲۶ هزار هکتار که صنعت و تولید رونق می‌گیرد، جمعیت زیادی جذب می‌شود. باید زمین مورد نیاز را داشته باشیم تا در استقرار جمعیت جدید با مشکل مواجه نشویم.

محمدی‌زاده گفت: بیش از ۲۲۸ هکتار به شهر‌های کلمه، سعدآباد، کنگان، دیلم، برازجان، الحاق می‌شود و ۱۷۷۲ هکتار نیز به بوشهر ملحق می‌شود. با الحاق این اراضی و احداث منازل مسکونی جدید، شهر جدیدی با جمعیت زیاد در جوار بوشهر ایجاد می‌شود که جوابگوی طرح‌های جدید توسعه‌ای است. زیرساخت‌های لازم و امکانات مورد نیاز نیز برای شهر جدید ایجاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->