صبا چناری، قهرمان موی‌تای جهان درگذشت + علت فوت نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود!
سرخط خبرها

عارف غلامی ضعیف‌ترین بازیکن استقلال در دربی ۱۰۰

  • کد خبر: ۱۶۰۳۷۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
عارف غلامی ضعیف‌ترین بازیکن استقلال در دربی ۱۰۰
عارف غلامی، مدافع استقلال در دربی ۱۰۰ ضعیف‌ترین بازیکن تیمش بود ونقش بسیاری در شکست استقلال مقابل پرسپولیس داشت.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، دربی ۱۰۰ با شکست استقلال به پایان رسید تا آبی‌ها از کورس قهرمانی جا بمانند و عملا با قهرمانی در لیگ بیست و دوم وداع کنند. شاید آبی‌ها تصور می‌کردند با شکست دادن پرسپولیس شانس خود را برای رسیدن به قهرمانی لیگ برتر افزایش خواهند داد، اما باخت مقابل رقیب سنتی اندک شانس‌های استقلال برای رسیدن به این مهم را بر باد داد.

شکست مقابل پرسپولیس درحالی رقم خورد که علاوه بر انتخاب عجیب ترکیب اصلی استقلال برای این بازی، برخی بازیکنان نیز هرگز در حد واندازه نام خود ظاهر نشدند. آرش رضاوند وسعید مهری که تا قبل از دربی تبدیل به ستاره‌های استقلال در خط میانی شده بودند، در این میدان جزو ضعیف‌ترین بازیکنان استقلال لقب گرفتند وهرگز نتوانستند نمایش مطلوبی را از خود به اجراء بگذارند.

اما بدون شک عارف غلامی که در خط دفاع استقلال نمایش ملال آوری داشت، ضعیف‌ترین بازیکن تیمش در این بازی بزرگ بود. غلامی در جریان بازی بسیار متزلزل بود و علاوه بر این که یک بار داور را مجاب به دادن کارت زرد کرد، روی گلی که آل کثیر به ثمر رساند عملکرد فاجعه باری داشت و با یک تکل کور این بازیکن را با دروازه تیمش آزاد گذاشت تا دروازه را باز کند.

البته عملکرد نامطلوب غلامی که دستمزد بسیار قابل توجهی هم از باشگاه استقلال دریافت می‌کند، به همین بازی ختم نمی‌شود و حتی در میدان‌هایی که استقلال برنده از زمین خارج شد نیز تزلزل او در اجرای کار‌های دفاعی کاملا مشهود بود. غلامی با این سبک و سیاق بدون شک شانس برای ادامه حضور در ترکیب اصلی استقلال ندارد و به احتمال زیاد در بازی‌های آتی و تا پایان لیگ برتر ساپینتو از محمد حسین مرادمند در کنار رافائل داسیلوا استفاده خواهد کرد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->