برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

برگزاری آئین نکوداشت عماد افروغ

  • کد خبر: ۱۶۰۴۸۹
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
برگزاری آئین نکوداشت عماد افروغ
فردا سه‌شنبه ۶ اردیبهشت آئین نکوداشت عماد افروغ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایران اسلامی یکی از فرزندان ارزشمند خود را از دست داد و اهالی فرهنگ را داغدار هجران کرد. او عماد علوم اجتماعی ایرانی اسلامی و فروغ روشنگری اصیل انقلاب اسلامی بود. عماد افروغ، در آسمان فرهنگ، آرمان خواه و در زمین سیاست متعهد و در سپهر تحول خواهی مکتب امام خمینی (ره) ستاره‌ای شد درخشان و ما از باب و بالنجم هم یهتدون راه و مقام اصیل وی را باز می‌جوییم.

در همین راستا آئین نکوداشت وی با حضور وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی و جمعی از اساتید و صاحبنظران؛ دوستان و همراهان و اندیشه‌ورزان ایران فردا سه‌شنبه ۶ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در مجموعه تالار وحدت برگزار می‌شود.

افروغ متولد ۱۳۳۶ شیراز، دکترای جامعه‌شناسی داشت و در سال ۷۳ به عنوان دانشجوی نمونه کشور در مقطع دکتری شناخته شد؛ وی از سال ۱۳۷۶ به مدت ۶ سال عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس بود و از سال ۸۲ نیز فعالیت خود را در هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی آغاز کرد و مدیریت گروه علم و دین این پژوهشگاه و عضویت در شورای فرهنگ عمومی از آخرین مسئولیت‌های وی بود.

وی از اساتید مطرح حوزه علوم اجتماعی بود که در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی نماینده مردم تهران بود و ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس را بر عهده داشت.

این استاد جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس ریاست گروه جامعه‌شناسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) را نیز عهده دار بود و مدیریت گروه اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، مسئولیت گروه سیاست داخلی کمیسیون داخلی، دفاعی و امنیتی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیریت گروه فرهنگ، هنر و تاریخ شبکه یک صداوسیما از دیگر مسئولیت‌های وی بوده است.

وی که سال ۱۳۵۵ برای تحصیل در رشته جامعه‌شناسی وارد دانشگاه سالفورد انگلستان شد، در شهریور ۱۳۵۹ به دلیل برگزاری تظاهراتی علیه آمریکا در مقابل سفارتخانه این کشور که در اعتراض به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان مسلمان ایرانی در این کشور برگزار شده بود، دستگیر و زندانی و پس از ۵ بار محاکمه از انگلیس اخراج شد.

به گفته فرزند مرحوم افروغ، وی به دلیل عوارض ناشی از بیماری بامداد جمعه ۲۵ فروردین مصادف با ۲۳ ماه مبارک رمضان در بیمارستان درگذشت. پیکر افروغ به قم منتقل شد و آیت الله جوادی آملی در حرم حضرت معصومه (ع) با حضور خانواده آن مرحوم و جمعی از فضلای حوزه و اساتید دانشگاه بر پیکر افروغ نماز اقامه کرد.

پیکر افروغ در صحن مصطفی خمینی در حرم مطهر امام (ره) آرام گرفت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->