۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

بیمه‌شدگان سازمان بیمه سلامت امسال چقدر حق بیمه می‌پردازند؟

  • کد خبر: ۱۶۰۶۲۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۵
بیمه‌شدگان سازمان بیمه سلامت امسال چقدر حق بیمه می‌پردازند؟
مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران درباره سرانه حق بیمه در سال جاری توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرداخت حق بیمه افراد باید به شکل سالیانه صورت گیرد؛ البته در حال بررسی راهکار پرداخت به شکل ماهانه هم هستیم تا برای پرداخت فشاری به خانواده‌ها وارد نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حنان حاج محمودی درباره مبلغ حق بیمه سازمان بیمه سلامت در سال ۱۴۰۲، گفت: حق بیمه یک سال برای هر نفر یک میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۰ تومان است که این مبلغ برای افراد با دهک درآمدی ۱۰ به شکل کامل محاسبه می‌شود. دهک‌های درآمدی یک تا سه نیز که بر اساس آزمون ارزیابی وسع به ما معرفی می‌شوند، به شکل رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند.

او درباره سایر دهک‌های درآمدی، توضیح داد: افراد دهک درآمدی ۴ می‌بایست ۱۰ درصد مبلغ حق بیمه سالانه، دهک درآمدی پنجم ۲۰ درصد، دهک درآمدی ششم ۳۰ درصد، دهک درآمدی هفتم ۴۰ درصد، دهک درآمدی هشتم ۶۰ درصد و دهک درآمدی نهم می‌بایست ۸۰ درصد از حق بیمه یک میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۰ تومانی را پرداخت کنند.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: سال ۱۴۰۱ حق بیمه سالانه هر نفر یک میلیون و ۱۰۴ هزار تومان بوده است که با توجه به حق بیمه تعیین شده در سال جاری، ۳۰ درصد رشد در این بخش اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به اینکه ۴ صندوق بیمه‌ای در سازمان بیمه سلامت فعال است، تصریح کرد: بیشترین بیمه‌پردازی مربوط به صندوق کارکنان دولت است که با پرداخت درصدی از حقوق و دستمزد بیمه می‌شوند. بیمه روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر به شکل رایگان و با تایید محل سکونت توسط مراکز بهداشتی بیمه می‌شوند، صندوق سایر اقشار نیز شامل گروه‌هایی می‌شوند که معمولا دولت حق بیمه آن‌ها را در ردیف‌های بودجه‌ای بیمه سلامت تامین کرده است و یا سازمان دیگری برای بیمه این افراد با ما قرارداد امضا می‌کند؛ به عنوان مثال بیمه شدگان تحت پوشش سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد شهید و امور ایثارگران، طلاب و دانشجویان جزو این دسته هستند.

او ادامه داد: در نهایت صندوق بیمه ایرانیان نیز در صورتی که افراد جزو سه دهک اول باشند به شکل رایگان بیمه خواهند شد و در غیر این صورت به شکل پرداخت درصدی‌هایی که ذکر کردم تحت پوشش بیمه خواهند رفت.

وی افزود: تمدید بیمه سه دهک اول درآمدی در ابتدای سال با تامین منابع از سوی دولت صورت گرفته است و اکنون نزدیک به ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جزو ۳ دهک اول تمدید بیمه شدند. اسامی کسانی که جدیدا به عنوان سه دهک فاقد بیمه از سوی وزارت رفاه به دستمان رسیده است هم به صورت سیستمی تحت پوشش قرار می‌گیرند و نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت ندارند.

او درباره نحوه پرداخت حق بیمه مشمولین، بیان کرد: پرداخت حق بیمه از اول اردیبهشت ماه از دو طریق پنل شهروندی سازمان و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت امکان پذیر است.

حاج محمودی تاکید کرد: پرداخت حق بیمه افراد باید به شکل سالیانه صورت گیرد؛ البته در حال بررسی راهکار پرداخت به شکل ماهانه هم هستیم تا برای پرداخت فشاری به خانواده‌ها وارد نشود.

وی با تاکید بر اینکه بیماران خاص (ام اس، تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و پیوند کلیه) و بیماران نادری که فاقد هر نوع بیمه درمانی باشند، به شکل رایگان تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت، اظهار کرد: با تایید نوع بیماری توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت این بیماران، پوشش بیمه ذیل صندوق بیمه ایرانیان برای این افراد برقرار خواهد شد. فهرست بیماری‌های نادری که بر این اساس تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت توسط شورای عالی بیمه اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->