المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۰۶۷۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم
وزیر ارتباطات با تاکید براینکه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد، گفت: براساس فتوای مقام معظم رهبری، اطلاعات مردم در فضای مجازی و پیامرسان‌ها، حریم خصوصی آن‌ها محسوب شده و ایشان تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را «حرام شرعی» دانسته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار داشت: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری، تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی «حرام شرعی» است. وزارت ارتباطات هم براساس قوانین و مقررات کشور و ضوابطی که در این زمینه وضع کرده بر حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در پیام رسان‌ها نظارت دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به هیچ وجه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد و اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی مشمول اصل ۲۵ قانون اساسی است و خیال مردم راحت باشد.

زارع‌پور با اشاره به رونمایی رسمی از اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی در روز گذشته، تصریح کرد: دیروز به شکل رسمی اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی رونمایی شد که در فاز نخست چهار پیام‌رسان ایتا، بله، گپ و آی‌گپ به این طرح پیوستند و مردم عزیزمان از این پس برای ارتباط با هموطنان عزیز دیگر نیاز به نصب انواع پیام‌رسان‌های ایرانی را ندارند و هر پیام‌رسانی که مردم عزیزمان بر‌اساس سلیقه خود دوست دارند، می‌توانند روی گوشی خود نصب کنند و با بقیه پیام‌رسان‌های داخلی در ارتباط باشند.  

وزیر ارتباطات خاطر‌نشان کرد: در فاز نخست، ارسال پیام و فایل پیش‌بینی شده و در گام‌های بعدی امکان تشکیل گروه بین کاربران پیام‌رسان‌های مختلف و تماس صوتی و تصویری نیز پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به شبهاتی که از دیروز مبنی بر اینکه اتصال متقابل پیام‌رسان‌ها باعث از بین‌رفتن رقابت و مزیت آن‌ها می‌شود، توضیح داد: این کار باعث رقابت بیشتر میان پیام‌رسان‌ها می‌شود که بتوانند سهم بیشتری از بازار را بگیرند چراکه امکانات آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و این مسیری است که در دنیا نیز دنبال می‌شود.

زارع‌پور با اشاره به وضع قانون DMA در اتحادیه اروپا تصریح کرد: اتحادیه اروپا، قانون بازار دیجیتال را وضع کرده که روح آن قانون رفع انحصار تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپاست و از ابتدای سال ۲۰۲۴ اجباری می‌شود که بر‌اساس آن تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپا موظف به برقراری اینترکانکشن هستند و یعنی یک پیام‌رسانی که حتی هزار کاربر داشته باشد باید به پیام‌رسان‌هایی، چون واتساپ و تلگرام اتصال متقابل داشته باشد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در این قانون جرایم سختی برای عدم اجرای برقراری اتصال متقابل وضع شده و این جهت‌گیری در همه کشور‌های دنیا دنبال می‌شود، گفت: این مایه افتخار است که در ایران با تلاش متخصصان و نخبگان و شرکت‌هایی که در پیام‌رسان‌های داخلی مشغول به فعالیت هستند، با راهبری سازمان فناوری اطلاعات اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی انجام شد و مردم عزیزمان می‌توانند از این قابلیت جدید استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->