عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن بست در مذاکرات دوحه خبردادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴ شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آب‌های سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند
سرخط خبرها

امام‌جمعه موقت مشهد: «وحدت» و «اطاعت از ولی فقیه» شرط رهایی کشور از هر گرفتاری است

  • کد خبر: ۱۶۱۰۴۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
امام‌جمعه موقت مشهد: «وحدت» و «اطاعت از ولی فقیه» شرط رهایی کشور از هر گرفتاری است
امام‌جمعه موقت مشهد گفت: عزیزان من، این‌طور نیست که فکر کنیم حالا که برخی چالش‌های اجتماعی در جامعه وجود دارد، این مسائل دیگر ریشه انقلاب را می‌خشکاند و همه‌چیز را نابود می‌کند بلکه باید امیدوار بود و تلاش کرد که این مسائل را با همدلی حل کنیم. برای حل مسائل هم پیش‌نیاز‌هایی ضرورت دارد که «وحدت» و «اطاعت از، ولی فقیه» از جمله آن‌هاست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تأکید بر قابل‌حل بودن هر مسئله اقتصادی و چالش فرهنگی اظهار کرد: عزیزان من، این‌طور نیست که فکر کنیم حالا که برخی چالش‌های اجتماعی در جامعه وجود دارد، این مسائل دیگر ریشه انقلاب را می‌خشکاند و همه‌چیز را نابود می‌کند بلکه باید امیدوار بود و تلاش کرد که این مسائل را با همدلی حل کنیم.

وی افزود: برای حل مسائل، پیش‌نیاز‌هایی ضرورت دارد که «وحدت» و «اطاعت از، ولی فقیه» از جمله آن‌هاست. در این رابطه، پس از حادثه صفین که قرآن‌ها به سر شد، معاویه نجات پیدا کرد و خوارج نهروان شکل گرفتند، امیرالمؤمنین (ع) همه حق خواهان را گواه می‌گیرد و خطاب به مردم می‌فرماید که اگر نصیحت، راهنمایی و دستور مرا اطاعت می‌کردید، اکنون پشیمان و حسرت‌زده نبودید. من آن زمان به شما گفتم که ظاهر این ماجرا ایمان است، اما باطن عمل ناظر بر دشمنی است، اما شما گوش نکردید و نتیجه آن ۶۸۰ سال حکومت طاغوت بر مسلمانان شد که چه بسیار حقوق را ضایع کرد و چه‌بسا خون‌هایی را بر زمین ریخت.

پنج اصل اساسی برای حل مشکلات

امام جمعه موقت مشهد خاطرنشان کرد: این ملت با امت امیرالمؤمنین (ع) تفاوت دارند. این ملت عاشق، ولی فقیه است همان‌طور که مادر سه شهید در مراسم تشییع استخوانی از پیکر فرزندش، بازهم آرزوی خود را ملاقات با رهبری عنوان می‌کند. این عشق هم البته بی‌دلیل نیست و مردم شاهد هستند که ماحصل بیش از ۶۰ سال مجاهده شبانه‌روزی در وجود این عالم بزرگوار، مظاهر آشکار تقوا و جهان‌بینی را رقم زده است.

وی ادامه داد: در شرایط امروز کشور، مشکلات اقتصادی مسئله‌ای نیست که بتوان آن را تکذیب کرد. بیش از ۵۱ درصد جمعیت شهر‌های بزرگ، اجاره‌نشین هستند و در سرتاسر کشور، تورم همچون یک مکنده بزرگ، درآمد هرکس را می‌رباید، رزق و روزی را از سفره مردم دور می‌کند و به گسترش فقر مطلق دامن می‌زند. با این حال، اگر پنج سرفصل را قوای سه‌گانه در دستور کار قرار دهند، هیچ گره‌ای نیست که باز نشود.

حجت‌الاسلام فرزانه با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر، به تشریح پنج سرفصل ضروری برای حل مشکلات پرداخت و گفت: «همگرایی بین مسئولان»، «همکاری بین سه قوه»، «باز کردن راه برای یکدیگر»، «هم‌افزایی» و «پرهیز از مانع‌تراشی»، پنج اصل ضروری برای باز شدن هر چالش و مسئله‌ای در کشور است. این‌ها حقیقت است، اما یک سؤال دیگر هم آن است که مگر چه شده که پس از ۴۳ سال برخورداری کشور از قوای سه‌گانه، رهبر معظم انقلاب در مراسم نماز عید فطر به مسئولان توصیه می‌کنند که با یکدیگر همکاری داشته باشند؟

چهار عامل بروز تفرقه میان مسئولان

وی در ادامه به چهار عامل بروز تفرقه و چنددستگی میان مسئولان اشاره کرد و یادآور شد: اولین مسئله‌ای که موجب عدم همکاری می‌شود، تمایلات نفسانی است. برخی از انسان‌هایی که به قدرت و ثروت دست پیدا می‌کنند، عمدتاً دچار فخرفروشی، تکبر و زیاده‌خواهی می‌شوند و این عوامل، زمینه‌ساز بروز تفرقه و انحراف است و البته این تجربه‌ای است که در جریان بنی‌صدر هم شاهد بودیم.

خطیب نماز جمعه این هفته مشهدالرضا (ع)، با بیان اینکه دومین عامل زمینه‌ساز تفرقه، وابستگان نزدیک مسئولان هستند، تصریح کرد: به همین دلیل بود که علی (ع) زمانی وقتی خلیفه مسلمین شد، نزدیکانش را طرد کرد تا برپایه این قدرت جدید از او مطالبه‌ای نداشته باشند. ما هم این تجربه را در دوران انقلاب داشته‌ایم و چه بسیار مدیران و مسئولانی که به‌واسطه داماد یا برادر خود ناچار به رقم زدن برخی مفاسد بودند.

وی تأکید کرد: سومین مسئله‌ای که باعث ناهماهنگی مسئولان می‌شود، نزدیک شدن احزاب و جریانات سیاسی به افراد است. این‌ها شکارچی هستند تا مسئولی را از استقلال در تصمیم‌گیری دور کنند و از او برای دستیابی به مقاصد سوء خود بهره ببرند. اینجاست که ضروری است مدیران از کار‌های حزبی و جناحی پرهیز داشته باشند و برای رسیدن به یک مقام، جز خدا به کسی توکل و جز مردم به کسی اعتماد نکنند.

انزجار از روحانیت، توطئه نفوذی‌هاست

حجت‌الاسلام فرزانه چهارمین عامل زمینه‌ساز تفرقه را نفوذی‌ها دانست و اظهار کرد: نفوذی‌ها عوامل همان دولت‌هایی هستند که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون با ما دشمی کرده‌اند. امروزه هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که آمریکایی‌ها در ایران نفوذی ندارند. شما ببینید برخی از سفارتخانه‌های کشور‌های اروپایی در تهران، «ابراز انزجار از روحانیت» را به شروط صدور گذرنامه و اقامت برای جوانان افزوده‌اند. به‌موازات این، در جریان شهادت آیت‌الله سلیمانی در واقعه ترور بانک نیز شاهد بودیم که نگهبان شعبه، آهسته به او نزدیک می‌شود و رگبار گلوله را بر سر و گردن این عالم وارسته می‌نشاند. سؤال اینجاست که چطور دشمن توانسته تا این حد تنفر در جامعه ایجاد کند؟ اینجا همان عرصه‌ای است که نفوذی‌ها مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: عزیزان من، این انقلاب بدون هزینه حاصل نشده است. هزاران خانواده ایرانی بیش از ۳۰۰ هزار شهید از بهترین جوانان کشور را تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند تا این شجره طیبه پابرجا بماند. اگر این ریشه‌ها که همه بر پا همدلی و وحدت شکل گرفته، زمانی برسد که قطع شود و مسئولان از راهنمایی رهبری رویگردان شوند، دیگر کشوری باقی نماند که بتوان در آن برای حل مشکلات تلاش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->