سید حسین موسوینژاد روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: خواسته اصلی تولیدکنندگان در این بخش بارنگری در قیمت تخم مرغ است و به همین دلیل قیمت پیشنهادی خود را به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده و خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه عدم توجه دولت در حمایت از تولیدکنندگان تخم مرغ موجب شد میانگین جوجهریزی چهار ماه گذشته از ۵۰۰ هزار قطعه در ماه به ۲۷۰ هزار قطعه کاهش یابد، گفت: این روند زنگ خطر برای تولید تخم مرغ در نیمه دوم سال جاری را به صدا درآورده است.
موسوی نژاد گفت:در توافقات اولیه انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی ضمن موافقت اولیه با افزایش قیمت تخم مرغ از ۴۷ هزارو ۳۰۰ به ۵۶ هزار تومان در هر کیلوگرم برای مصرف کننده قرار شد قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان باشد.
وی با بیان اینکه دو سال است که ستاد تنظیم بازار قیمت مصوبی برای تخم مرغ اعلام نکرده و به صورت توافقی اعلام قیمت می کند، افزود: این نرخ مورد موافقت هم در همین قالب است و طبق وعده داده شده از امروز این افزایش قیمت اعلام می شود.
وی تاکید کرد: البته مرغداران مرغ تخمگذار نیز قول داده اند در صورت اعمال این افزایش قیمت تا هفت درصد افزایش هزینهها را تحمل می کنند و به این ترتیب برای مدت یکسال هیچ افزایشی در بهای تخم مرغ را خواستار نمی شوند که البته این امر در صورت حمایت دولت و جلوگیری از افزایش قیمت نهاده است.
وی افزود: ۸۰ درصد هزینه تولید تخم مرغ برای خوراک و دان مصرف می شود بنابراین افزایش قیمت در این بخش به شدت بر روی قیمت تمام شده تخم مرغ اثرگذار است.
وی بیان کرد: هم اکنون حدود ۲۶۰ واحد فعال پرورش پولت و مرغ تخمگذار در استان داریم که معادل ۴۰ درصد ظرفیت واحدهای پولت و ۶۵ درصد واحدهای مرغ تخمگذار استان است و سایر ظرفیت به دلیل سیاستهای اشتباه به تعطیلی رفته اند.
وی تاکید کرد: هرگونه اعمال افزایش قیمت تخم مرغ باید ازسوی وزارتخانه جهاد کشاورزی اعلام رسمی شود.