پرسپولیس بدهی تأمین‌اجتماعی را پرداخت کرد برگزاری بازی استقلال و ذوب آهن قطعی شد محرومیت سنگین کمیته اخلاق برای مربی مشهدی افشای دستمزد نجومی امباپه در رئال مادرید پایان کار طارمی در اینتر لیست مازاد پرسپولیس تکذیب شد گل‌زنی ژوائو در لیگ ترکیه ملوان در رادار آنالیزور‌های پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی تراکتور و التعاون | رؤیای شبانه پرسپولیس - ملوان، با تماشاگر برگزار می‌شود ادعای عجیب کارتال: باید در اتوبوس ترکیب را اعلام کنم! دلیل غیبت سرلک در یزد چه بود؟ بیشترین خروجی پرسپولیس از خط هافبک خواهدبود تعجب کارتال از رفتار امیری در رختکن پرسپولیس مربیان پایه دلخور از دخالت‌های پروین و استیلی زاویه مناسب صحنه مشکوک به آفساید علیپور در دربی + عکس پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پرویز مظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوش‌بین هستم | رونالدو مهار می‌شود گندوز در آستانه محرومیت تصمیم عجیب کارتال برابر چادرملو | اورونوف باید سریع‌تر آماده شود!
سرخط خبرها

کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان: مسابقات پاراآسیایی از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است

  • کد خبر: ۱۶۱۸۲۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان: مسابقات پاراآسیایی از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است
کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان گفت: برای حضوردر پنجمین اردوی تیم ملی برای مسابقات پاراآسیایی آماده می‌شوم.

مهدیه بابادی | شهرآرانیوز؛ فتانه پورات کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان کشورمان درخصوص شروع به کارش در این رشته ورزشی اشاره کرد و گفت: حضور من در دنیای ورزش با رشته دوومیدانی بود و در ادامه وقتی پانزده سال داشتم روزی برای دیدن یکی از دوستانم به سالن ورزشی فیاض بخش رفته بودم، که خانم یوسف زاده مربی بسکتبال با ویلچر استان، این رشته را به من معرفی کرد و از هیجانات و ظرافت‌های آن برای من صحبت کرد، همین شد که از آن موقع تا به الان که کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان هستم، این ورزش بخش جدایی ناپذیری از زندگی من شده است.
وی در رابطه با شرایط فعلی تیم و اردو‌های ملی گفت: مسابقات پاراآسیایی از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است و ما تا به الان چهار اردو را پشت سر گذاشتیم و ۲۳ اردیبهشت ماه پنجمین اردو را در پیش خواهیم داشت که امیدواریم با برگزاری این اردو‌ها و بازی تدارکاتی که قرار است قبل از اعزام به مسابقات پاراآسیایی داشته باشیم، بتوانیم عملکرد خوبی را از خود به جای بگذاریم.
کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان کشورمان در پایان افزود: من و تمامی ورزشکاران حرفه‌ای و ملی‌پوش از جنس من در تلاش هستیم که باعث شادی مردم کشورمان باشیم که امیدوارم این مهم با حمایت‌های مسئولین میسر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->