احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است

  • کد خبر: ۱۶۱۹۸۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است
مدیرعامل شرکت توانیر کشور گفت: موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آرش کردی صبح امروز در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کرونا اثرات مخرب فراوانی به جای گذاشت. یکی از اثرات این بود که اجتماعی بودن را از ما گرفت. بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق با بیست و ششمین کنفرانس فرق دارد، زیرا موضوع اجتماعی بودن را به خوبی برای ما مشخص می‌کند.

وی با اشاره با اینکه اهمیت کنفرانس توزیع برق نسبت سایر کنفرانس‌ها بیشتر است، افزود: اکثر تحولات در صنعت برق دنیا در صنعت توزیع رخ داده است. امرز مرز‌ها تعاریف تغییر کرده و می‌توانیم شبکه‌های فوق توزیع را جز توزیع محسوب کنیم. صنعت توزیع برق صنعتی انعطاف پذیر است و اکثر تحولات در اینجا رقم می‌خورد. صنعت برق صنعت مهمی است، زیرا زندگی مردم با آن گره خورده است. نگاه خاصی در این صنعت به توزیع وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ گرفتاری‌هایی در شبکه و ناترازی‌هایی به وجود آمد که محصول یک دوره طولانی از مشکلات اقتصاد صنعت برق بود. این موضوع نیز به دلیل ساختار‌های موجود بود، اما تلاش شد تا انعطاف پذیری در بخش توزیع ایجاد شده تا بخش خانگی با کمترین مشکل رو به رو شود.

کردی با اشاره به نصب کنتور‌های هوشمند در کشور تصریح کرد: در اجرای این موضوع بیشتر تمرکز بر رفع انشعابات غیر مجاز‌ها بود، اما اینکه چه اثراتی را برای مدیریت مصرف ایجاد می‌کرد، اثبات شده نبود. امروز بحث کنترل پذیری پس از رویت پذیری، وارد صنعت توزیع برق شده است که طی یکسال گذشته به خوبی دنبال شده است. از این دست موضوعات در صنعت توزیع زیاد است.

وی افزود: نباید در موضوعات تئوریک ابتدا به بحران برسیم تا به دنیال اجرایی سازی آن برویم یا ضرورت آن را بعد بحران متوجه شویم. این روز‌ها اصل موضوع در جلسات با وزیر نیرو مدیریت مصرف برق است. در این موضوع در طرح و برنامه‌های شناخته شده به این جمع بندی می‌رسیم که با چه ضعف‌هایی رو به رو هستیم. نکات مهمی در عرضه توزیع برق پیش رو داریم که باید بر روی آن‌ها کار کنیم و در نیمه راه هستیم. اراده دولت این است که این موضوعات ساماندهی شود.

کردی خاطرنشان کرد: موضوع خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ به دلیل ایجاد محدودیت‌ها موجب شد که به موضوعات صنعت برق توسط دولت بیشتر پرداخته شود و تحولات عمده‌ای را ایجاد کرد. این خود یک فرصت شد. باید از این فرصت محدود استفاده شود و موضوعات کلان صنعت برق از جمله اقتصاد صنعت برق و ناترازی در آن بررسی و حل شود. طی سال قبل بالای یک میلون کنتور هوشمند در کشور نصب شد. پیش‌بینی شده این میزان تا امسال به بالای ۲ میلیون عدد برسد. به طور کلی موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود. بر روی تجدید ساختار مالی تاکید ویژه داریم و این موضوع نیازمند کار جمعی و نیازمند اراده جمعی است. تجدید ساحتار اداری نیز جز مباحثی است که مد نظر است.

وی با اشاره به نهضت کاهش تلفات برق افزود: کاهش تلفات در گذشته چالش بودی که با آن رو به رو بودیم و با عدد‌های بالایی رو به رو بودیم، اما طی این سال‌های گذشته این عدد کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ به شکل قطعی و قابل اندازه گیری عدد مدیریت مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات رسید. این موضوع را سامانه‌های اندازه گیری و کنتور‌های هوشمند اثبات می‌کنند و این عدد قابل توجه بود. اگر این عدد محقق نمی‌شد ممکن بود وضعیت نامناسبی در صنعت برق پیدا کنیم. تلاش می‌شود نسبت به سال ۱۴۰۱ موضوعات را بهتر پیگیری کنیم و امسال با تغییرات بیشتر از سال قبل قدم برمی‌داریم. با اولویت گذاری سعی شده تا رویت پذیری و کنترل پذیری در شبکه‌های توزیع را به سطحی برسانیم که با کمترین حجم بیشترین بار را کنترل و رویت پذیر کنیم. در بحث توزیع به دلیل حجم بالای مشترکین رویت پذیری و کنترل پذیری سختر است.

کردی افزود: امسال بحث طرح پاداش مشترکین خانگی مطرح بوده و وزیر نیرو کلیات آنرا را مطرح کرده اند و نحوه اجرای آن در شرکت‌های توزیع برق است. مدیریت مصرفی که امسال در نظر گرفته شده است، ۱۱ هزار و ۷۰۰ مگاوات است. باید در بخش خانگی مدیریت مصرف برق دو برابر سال گذشته و عددی بالای ۲۰۰۰ مگاوات باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->