وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است

  • کد خبر: ۱۶۱۹۸۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است
مدیرعامل شرکت توانیر کشور گفت: موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آرش کردی صبح امروز در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کرونا اثرات مخرب فراوانی به جای گذاشت. یکی از اثرات این بود که اجتماعی بودن را از ما گرفت. بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق با بیست و ششمین کنفرانس فرق دارد، زیرا موضوع اجتماعی بودن را به خوبی برای ما مشخص می‌کند.

وی با اشاره با اینکه اهمیت کنفرانس توزیع برق نسبت سایر کنفرانس‌ها بیشتر است، افزود: اکثر تحولات در صنعت برق دنیا در صنعت توزیع رخ داده است. امرز مرز‌ها تعاریف تغییر کرده و می‌توانیم شبکه‌های فوق توزیع را جز توزیع محسوب کنیم. صنعت توزیع برق صنعتی انعطاف پذیر است و اکثر تحولات در اینجا رقم می‌خورد. صنعت برق صنعت مهمی است، زیرا زندگی مردم با آن گره خورده است. نگاه خاصی در این صنعت به توزیع وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ گرفتاری‌هایی در شبکه و ناترازی‌هایی به وجود آمد که محصول یک دوره طولانی از مشکلات اقتصاد صنعت برق بود. این موضوع نیز به دلیل ساختار‌های موجود بود، اما تلاش شد تا انعطاف پذیری در بخش توزیع ایجاد شده تا بخش خانگی با کمترین مشکل رو به رو شود.

کردی با اشاره به نصب کنتور‌های هوشمند در کشور تصریح کرد: در اجرای این موضوع بیشتر تمرکز بر رفع انشعابات غیر مجاز‌ها بود، اما اینکه چه اثراتی را برای مدیریت مصرف ایجاد می‌کرد، اثبات شده نبود. امروز بحث کنترل پذیری پس از رویت پذیری، وارد صنعت توزیع برق شده است که طی یکسال گذشته به خوبی دنبال شده است. از این دست موضوعات در صنعت توزیع زیاد است.

وی افزود: نباید در موضوعات تئوریک ابتدا به بحران برسیم تا به دنیال اجرایی سازی آن برویم یا ضرورت آن را بعد بحران متوجه شویم. این روز‌ها اصل موضوع در جلسات با وزیر نیرو مدیریت مصرف برق است. در این موضوع در طرح و برنامه‌های شناخته شده به این جمع بندی می‌رسیم که با چه ضعف‌هایی رو به رو هستیم. نکات مهمی در عرضه توزیع برق پیش رو داریم که باید بر روی آن‌ها کار کنیم و در نیمه راه هستیم. اراده دولت این است که این موضوعات ساماندهی شود.

کردی خاطرنشان کرد: موضوع خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ به دلیل ایجاد محدودیت‌ها موجب شد که به موضوعات صنعت برق توسط دولت بیشتر پرداخته شود و تحولات عمده‌ای را ایجاد کرد. این خود یک فرصت شد. باید از این فرصت محدود استفاده شود و موضوعات کلان صنعت برق از جمله اقتصاد صنعت برق و ناترازی در آن بررسی و حل شود. طی سال قبل بالای یک میلون کنتور هوشمند در کشور نصب شد. پیش‌بینی شده این میزان تا امسال به بالای ۲ میلیون عدد برسد. به طور کلی موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود. بر روی تجدید ساختار مالی تاکید ویژه داریم و این موضوع نیازمند کار جمعی و نیازمند اراده جمعی است. تجدید ساحتار اداری نیز جز مباحثی است که مد نظر است.

وی با اشاره به نهضت کاهش تلفات برق افزود: کاهش تلفات در گذشته چالش بودی که با آن رو به رو بودیم و با عدد‌های بالایی رو به رو بودیم، اما طی این سال‌های گذشته این عدد کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ به شکل قطعی و قابل اندازه گیری عدد مدیریت مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات رسید. این موضوع را سامانه‌های اندازه گیری و کنتور‌های هوشمند اثبات می‌کنند و این عدد قابل توجه بود. اگر این عدد محقق نمی‌شد ممکن بود وضعیت نامناسبی در صنعت برق پیدا کنیم. تلاش می‌شود نسبت به سال ۱۴۰۱ موضوعات را بهتر پیگیری کنیم و امسال با تغییرات بیشتر از سال قبل قدم برمی‌داریم. با اولویت گذاری سعی شده تا رویت پذیری و کنترل پذیری در شبکه‌های توزیع را به سطحی برسانیم که با کمترین حجم بیشترین بار را کنترل و رویت پذیر کنیم. در بحث توزیع به دلیل حجم بالای مشترکین رویت پذیری و کنترل پذیری سختر است.

کردی افزود: امسال بحث طرح پاداش مشترکین خانگی مطرح بوده و وزیر نیرو کلیات آنرا را مطرح کرده اند و نحوه اجرای آن در شرکت‌های توزیع برق است. مدیریت مصرفی که امسال در نظر گرفته شده است، ۱۱ هزار و ۷۰۰ مگاوات است. باید در بخش خانگی مدیریت مصرف برق دو برابر سال گذشته و عددی بالای ۲۰۰۰ مگاوات باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->