شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید اقتصاد درست باشد تا مردم در بستر آن رشد معنوی و تعالی داشته باشند  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست
سرخط خبرها

یکی از ضروری‌ترین مأموریت‌های حاکمیت رسیدگی به معیشت مردم است

  • کد خبر: ۱۶۲۰۲۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
یکی از ضروری‌ترین مأموریت‌های حاکمیت رسیدگی به معیشت مردم است
معاون استاندار خراسان رضوی، یکی از ضروری‌ترین مأموریت‌های حاکمیت و دولت را رسیدگی به معیشت مردم بیان کرد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در نشست علمی تجربیات با عنوان بازار‌های خرد؛ فرصتی برای اشتغال‌آفرینی، ضمن تبریک به‌مناسبت هفته کارگر و معلم، اظهار کرد: ما در سال ١۴٠٠ برنامه‌ای چهار محوری را ارائه دادیم که یکی از این برنامه‌ها شامل برنامه معیشت و اقتصاد زیارت بود. امروز یکی از ضرورترین مأموریت‌های حاکمیت به‌ویژه دولت، رسیدگی به معیشت مردم است.

فرماندار مشهد بیان کرد: یک دهه است که رهبری نیز نام‌گذاری‌ها را مبتنی بر این حوزه قرار داده‌اند. اگر بخواهیم در بخش‌های دیگر موفق شویم، باید این حوزه را تقویت کنیم؛ البته متأسفانه باید اعتراف کنیم که بعد از انقلاب یکی از بخش‌هایی که نتوانستیم مانند ارکان دیگر به آن بپردازیم، حوزه اقتصاد است.

داوری ادامه داد: دو نوع اقتصاد کلان و خرد وجود دارد و باید به هر دو بپردازیم. یکی از برنامه‌هایی که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم، این بود که بتوانیم کارگاه‌های کوچک را تقویت کنیم. این مسئله بخشی از نگرانی‌ها و مشکلات معیشتی و بیکاری را حل می‌کند. همچنین، در حوزه صنعت و تقویت آن اقدامات کلانی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: برنامه ما برای مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک شامل سه بخش است و رویکرد ما این است که به‌جای اینکه به بخشی از جامعه کمک‌های معیشتی کنیم، آنان را تقویت کنیم تا روی پای خود بایستند و این امر مهمی است.

فرماندار مشهد اظهار کرد: در بررسی صورت‌گرفته امروز در شهرستان مشهد فارغ از دستگاه‌های حاکمیتی، بیش از هزار خیریه فعالیت می‌کنند تا به افراد نیازمند کمک کنند. در گذشته افراد نیازمند این‌گونه تعریف می‌شدند که سنی از آن‌ها گذشته، کسی را ندارند‌ یا معلولیتی دارند، اما امروز این نیازمندی تغییر کرده و جامعه بیشتری در این حوزه تعریف شده‌اند. امروزه هزاران بسته معیشتی را توزیع می‌کنیم، اما همچنان نیاز‌ها برطرف نمی‌شود. لذا باید اشتغال را در جامعه از دو بعد معیشت و روانی ترویج می‌دادیم، اما تمام جمعیتی را که اشتغال نداشتند، نمی‌توانستیم وارد کار‌های در حال انجام کنیم.

وی گفت: امروز امکان اینکه یک نفر معیشت را پیگیری کند و بقیه در حاشیه باشند، کار سختی است، زیرا اقدامات اشتباهی در معیشت صورت می‌گیرد. قبلا نیز این مسئله در سنت ما بوده و مرد، زن و فرزندان در کنار یکدیگر کار می‌کردند، اما در جامعه امروزی نقص بود و بسیاری از کار‌ها در اختیار آقایان قرار داشت که توسط دستگاه‌های مختلف در این حوزه برنامه‌ریزی می‌کنیم.

داوری افزود: بیشتر افراد یا تجربه انتخاب شغل نداشتند یا پس از انتخاب دچار مشکل می‌شدند. این افراد تا دیروز مشکل معیشت داشتند و درآمد نداشتند، اما امروز نه‌تنها درآمد ندارند، بلکه به‌خاطر وام‌ها بدهکار نیز شد‌ه‌اند که ما باید در این زمینه کمک می‌کردیم. برخی نیز مشکل تولید نداشتند و مشکل در عرضه کالا بود. به همین دلیل مدیران نباید جزیره‌ای عمل کنند. بنابراین، همه دستگاه‌ها را کنار هم آوردیم تا بتوانیم حوزه‌ای را که شروع کردیم، تقویت کنیم.

فرماندار مشهد بیان کرد: تمام بخش‌هایی را که در اشتغال‌زایی نقش داشتند، گرد هم آوردیم و همه ظرفیت شهرستان را در اختیار قرار دادیم تا شهرداری بر اساس وظایفش بازار‌هایی ایجاد کند تا افرادی که ارزیابی شده‌اند و تولید می‌کنند را معرفی کنیم. این افراد بعد از دوسه دوره شرکت در بازار‌های خرد، نه‌تنها خودشان را اداره می‌کنند، بلکه تعداد زیادی از نیرو‌ها را سامان می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در صحبت‌های رهبری این مسئله بیان شد که باید نوآوری و ابتکار عمل داشته باشیم و سنتی عمل نکنیم، بلکه برنامه و انسجام به خرج دهیم، زیرا اگر همه ظرفیت‌ها را کنار هم بگذاریم، موفق خواهیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->