گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

مجمع جهانی بیداری اسلامی: صهیونیست‌ها تاوانِ به‌شهادت رساندن شیخ عدنان را خواهند داد

  • کد خبر: ۱۶۲۱۷۷
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
مجمع جهانی بیداری اسلامی: صهیونیست‌ها تاوانِ به‌شهادت رساندن شیخ عدنان را خواهند داد
مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم صهیونسیتی تاوان سنگینی برای به شهادت رساندن شیخ خضر عدنان خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن شیخ خضر عدنان تاکید کرد: هر قطره خونی که در سرزمین‌های اشغالی و از فلسطینیان ریخته شود، مقدس و منشأ جوشش و تحولات بزرگی است که قطعاً از عمر رژیم جنایتکار صهیونیستی کاسته و روند فروپاشی آن را تسریع می‌کند.

متن بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی

"فضل الله المجاهدین بأموالهم و انفسهم علی القاعدین درجه و کلا وعد الله الحسنی و فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجراً عظیما"

شیخ خضر عدنان، رزمنده مجاهد که از ۵ فوریه ۲۰۲۳ (۱۶ بهمن ۱۴۰۱) توسط رژیم صهیونیستی خودسرانه اسیر شده بود، بعد از نبرد اعتصاب غذای ۸۶ روزه، در اوج مظلومیت و، اما عظمت و شکوه به درجه رفیع شهادت نایل شد.

نحوه بازداشت، رفتار غیر انسانی و در نهایت شهادت این رزمنده فلسطینی و از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی فلسیطین که سال‌ها در راه آزادی قدس شریف با اشغالگران صهیونیستی مبارزه و جهاد کرده و در طول زندگی مبارزاتی خود ١٢ بار بازداشت شده و در مجموع ۸ سال در زندان‌های رژیم صهیونیستی در اسارت به سر برد، برگ ننگین دیگری از جنایات این رژیم جنایتکار است و نشان می‌دهد همچون گذشته و به صورت سازمان یافته بر ارتکاب جنایت علیه ملت فلسطین و رزمندگان مقاومت اسلامی اصرار دارد؛ غافل از اینکه هر قطره خونی که در سرزمین‌های اشغالی و از فلسطینیان ریخته شود، مقدس و منشأ جوشش و تحولات بزرگی است که قطعاً از عمر رژیم جنایتکار صهیونیستی کاسته و روند فروپاشی آن را تسریع می‌کند.

رژیم اشغالگر قدس که در این ایام از درون دچار بحران‌های گوناگون موجودیت شده است، برای رهایی از وضعیت متشنجی که به آن دچار شده و برای انحراف افکار عمومی خود از هر آنچه که در درون خود می‌گذرد، به سیاست تشدید کشتار فلسطینیان روی آورده است؛ این سیاست قطعاً به نتایج مورد انتظار جنایتکاران منتهی نخواهد شد، بلکه نتیجه معکوس خواهد داشت.

تردیدی نیست که این رژیم ظالم به زودی با واکنش سخت مجاهدان فلسطینی مواجه خواهد شد و در میدان عمل، تاوان سنگینی برای به شهادت رساندن شهید شیخ خضر عدنان خواهد پرداخت.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن عرض تبریک و تسلیت به ملت بزرگ فلسطین، گروه‌های مقاومت فلسطینی، همرزمان و خانواده این شهید بزرگ، اعلام می‌دارد همچنان از گروه‌های مقاومت فلسطینی که برای آزادی قدس شریف و نابودی رژیم جعلی و تروریستی صهیونیستی مبارزه می‌کند، پشتیبانی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->