مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

مجمع جهانی بیداری اسلامی: صهیونیست‌ها تاوانِ به‌شهادت رساندن شیخ عدنان را خواهند داد

  • کد خبر: ۱۶۲۱۷۷
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
مجمع جهانی بیداری اسلامی: صهیونیست‌ها تاوانِ به‌شهادت رساندن شیخ عدنان را خواهند داد
مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم صهیونسیتی تاوان سنگینی برای به شهادت رساندن شیخ خضر عدنان خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن شیخ خضر عدنان تاکید کرد: هر قطره خونی که در سرزمین‌های اشغالی و از فلسطینیان ریخته شود، مقدس و منشأ جوشش و تحولات بزرگی است که قطعاً از عمر رژیم جنایتکار صهیونیستی کاسته و روند فروپاشی آن را تسریع می‌کند.

متن بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی

"فضل الله المجاهدین بأموالهم و انفسهم علی القاعدین درجه و کلا وعد الله الحسنی و فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجراً عظیما"

شیخ خضر عدنان، رزمنده مجاهد که از ۵ فوریه ۲۰۲۳ (۱۶ بهمن ۱۴۰۱) توسط رژیم صهیونیستی خودسرانه اسیر شده بود، بعد از نبرد اعتصاب غذای ۸۶ روزه، در اوج مظلومیت و، اما عظمت و شکوه به درجه رفیع شهادت نایل شد.

نحوه بازداشت، رفتار غیر انسانی و در نهایت شهادت این رزمنده فلسطینی و از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی فلسیطین که سال‌ها در راه آزادی قدس شریف با اشغالگران صهیونیستی مبارزه و جهاد کرده و در طول زندگی مبارزاتی خود ١٢ بار بازداشت شده و در مجموع ۸ سال در زندان‌های رژیم صهیونیستی در اسارت به سر برد، برگ ننگین دیگری از جنایات این رژیم جنایتکار است و نشان می‌دهد همچون گذشته و به صورت سازمان یافته بر ارتکاب جنایت علیه ملت فلسطین و رزمندگان مقاومت اسلامی اصرار دارد؛ غافل از اینکه هر قطره خونی که در سرزمین‌های اشغالی و از فلسطینیان ریخته شود، مقدس و منشأ جوشش و تحولات بزرگی است که قطعاً از عمر رژیم جنایتکار صهیونیستی کاسته و روند فروپاشی آن را تسریع می‌کند.

رژیم اشغالگر قدس که در این ایام از درون دچار بحران‌های گوناگون موجودیت شده است، برای رهایی از وضعیت متشنجی که به آن دچار شده و برای انحراف افکار عمومی خود از هر آنچه که در درون خود می‌گذرد، به سیاست تشدید کشتار فلسطینیان روی آورده است؛ این سیاست قطعاً به نتایج مورد انتظار جنایتکاران منتهی نخواهد شد، بلکه نتیجه معکوس خواهد داشت.

تردیدی نیست که این رژیم ظالم به زودی با واکنش سخت مجاهدان فلسطینی مواجه خواهد شد و در میدان عمل، تاوان سنگینی برای به شهادت رساندن شهید شیخ خضر عدنان خواهد پرداخت.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن عرض تبریک و تسلیت به ملت بزرگ فلسطین، گروه‌های مقاومت فلسطینی، همرزمان و خانواده این شهید بزرگ، اعلام می‌دارد همچنان از گروه‌های مقاومت فلسطینی که برای آزادی قدس شریف و نابودی رژیم جعلی و تروریستی صهیونیستی مبارزه می‌کند، پشتیبانی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->