ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور
سرخط خبرها

تاکید رئیس دادگستری تهران بر برخورد سریع و قاطع با عوامل برهم‌زننده امنیت فیزیکی و روانی مردم

  • کد خبر: ۱۶۲۱۸۰
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
تاکید رئیس دادگستری تهران بر برخورد سریع و قاطع با عوامل برهم‌زننده امنیت فیزیکی و روانی مردم
رئیس کل دادگستری استان تهران از برگزاری نشست پیگیری دستورات رئیس قوه قضاییه در خصوص برخورد سریع و قاطع با تمامی عوامل برهم زننده امنیت فیزیکی و روانی مردم با حضور مسئولان قضایی و قضات شعب رسیدگی‌کننده به جرائم سیاسی، مطبوعاتی و امنیتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی القاصی در نشست بررسی جرائم مرتبط با حوزه‌های رسانه ای، مطبوعاتی و امنیت روانی مردم، اظهار کرد: در شرایط فعلی و امروز بخش عمده‌ای از هجمه‌ها علیه نظام توسط دشمن با استفاده از ابزار‌های نوین رسانه‌ای در فضای مجازی دنبال می‌شود که نمونه آن را در اواخر شهریور ماه سال گذشته با دروغ پردازی‌ها و شایعه پراکنی‌ها و اقدامات ضد امنیتی که توسط دشمن پایه گذاری و هدایت می‌شد شاهد بودیم که دشمن نهایت تلاش خود را برای هدف قرار دادن افکار عمومی بکار گرفت.

وی با اشاره به تاکیدات رئیس دستگاه قضا در نشست شورای عالی قوه قضاییه و بیان این گزاره که اقدامات دشمن نه تنها کم نشده بلکه بیشتر شده است، گفت: در وضعیت موجود شاهد هستیم که اقدامات دشمن نه تنها کم نشده بلکه وارد فاز جدید شده است و از طرفی هم مردم و حاکمیت از قوه قضاییه مطالباتی دارند و دنبال آنند که قوه قضائیه "آگاهانه و هدفمند" اقدامات و تدابیر لازم را برای برخورد سریع و قاطع با تمامی عوامل برهم زننده امنیت فیزیکی و روانی مردم دنبال کند.  

رئیس کل دادگستری استان تهران بخشی از مطالبات مردمی را از قوه قضاییه در رابطه با تسریع در رسیدگی و تشدید مجازات در رابطه با جرائم خاصی که امنیت فیزیکی، جانی، مالی و روانی شهروندان را هدف قرار می‌دهد دانست و تصریح کرد: در حال حاضر مطالبه جدی از قوه قضاییه وجود دارد که افکار عمومی صدور احکام خفیف را در مواجهه با مسائلی که امنیت روانی و اجتماعی مردم را به مخاطره می‌اندازند، نمی‌پذیرند.

وی با اشاره به اینکه طرح برخی از موضوعات در رسانه‌ها و فضای مجازی تحت عنوان انتقاد سازنده و بیان مشکلات موجب اشاعه ناامیدی و تشویش در اذهان عمومی را فراهم می‌آورد، گفت: بین طرح انتقاد سازنده و بیان مشکلات از روی دلسوزی با ایجاد یاس و ناامیدی و فراهم سازی زمینه ناآرامی در جامعه تفاوت و تضاد وجود دارد و لازم است در رسیدگی به اینگونه موارد اتهامی، نسبت به جو روانی و التهابات ایجاد شده در جامعه نیز بررسی صورت بگیرد و در احکام صادره نیز دقت شود.

القاصی شرایط امروز را شرایط خاص در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دانست و عنوان کرد: در حوزه مطبوعاتی و رسانه‌ای با دو گروه پرونده مواجه هستیم که یک گروه مربوط به اشخاص صاحب امتیاز رسانه‌ای است که پرونده آن‌ها با حضور هیئت منصفه رسیدگی به جرائم سیاسی و مطبوعاتی در دادگاه کیفری یک بررسی و رسیدگی می‌شوند و وضعیت آن مشخص است و دسته دیگر مرتبط با رسانه‌هایی است که صاحب امتیاز نیستند و در فضای مجازی جرائم را مرتکب می‌شوند.  

وی خطاب به قضات رسیدگی کننده پرونده‌های مطبوعاتی و رسانه ای، گفت: بخشی از قانونمداری و احترام به ارزش‌های جامعه در فضای رسانه‌ای کشور بدست شما است و درجایی که قانون در رسیدگی‌ها تخفیف داده باید اجرا شود و در مواقعی که اشخاص، عامداٌ و عاملاٌ با سیاه نمایی در فضای جامعه، بدبینی را در مردم بخصوص در زمینه مسائل اقتصادی یا اجتماعی به وجود می‌آورند با استفاده از ظرفیت‌های قانونی برخورد شود.  

رئیس‌کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه شرایط امروز جامعه متفاوت است، اظهار کرد: اقدامات دستگاه قضایی در رابطه با کسانی که امروز امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنند باید بازدارنده و اثرگذار باشد.  

وی با این تاکید که پرونده‌های مرتبط با حوزه رسانه و مطبوعات در دادسرا باید در بازه زمانی قانونی تصمیم گیری شود، گفت: پس از مرحله تحقیقات و صدور قرار یا کیفرخواست طبق نظر قاضی پرونده، در دادگاه نیز با تعیین شعب رسیدگی کننده به اینگونه جرایم، با صرف حداکثری وقت توسط همکاران قضایی، احکام در زمان مناسب و به اقتضای وضعیت، شخصیت و بیم تجری فرد در همان زمان ارتکاب جرم و فضای ملتهب جامعه صادر شود تا نزد افکار عمومی نیز تاثیر گذار باشد.

علی صالحی دادستان تهران نیز در نشست پیگیری دستورات رئیس قوه قضاییه در خصوص برخورد سریع و قاطع با تمامی عوامل برهم زننده امنیت فیزیکی و روانی مردم، بیان کرد: یک موضوع مطبوعاتی ممکن است در یک زمان مهم باشد و فضای جامعه را درگیر کند، پس باید احکام صادره نیز در همان زمان و با مقتضیات شرایط اجتماعی، بازدارندگی خود را داشته باشد.

در ادامه این نشست هر یک از قضات رسیدگی‌کننده به پرونده‌های جرائم سیاسی، مطبوعاتی و نیز جرائم امنیتی در راستای پرونده‌های مرتبط با این حوزه نظرات و پیشنهادات خود را در جهت رسیدگی مناسب و افزایش قدرت بازدارندگی احکام صادره در جامعه ارائه دادند.

نشست فوق با حضور علی صالحی دادستان تهران، غلامرضا جواهری معاون قضایی رئیس کل و سرپرست دادگاه‌های کیفری یک تهران، یحیی جعفری رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب تهارن، مرتضی تورک معاون قضایی رئیس کل و رئیس حوزه ریاست دادگستری تهران و تعدادی از قضات شعب رسیدگی کننده به جرائم مطبوعاتی، سیاسی و امنیتی در دادسرا، محاکم کیفری دو و دادگاه‌های کیفری یک تهران در سالن جلسات حوزه ریاست دادگستری برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->