نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری
سرخط خبرها

ترامپ در یکی از پرونده‌هایش مجرم شناخته شد

  • کد خبر: ۱۶۳۱۵۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۴
ترامپ در یکی از پرونده‌هایش مجرم شناخته شد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا روز سه‌شنبه به وقت محلی از سوی هیات منصفه دادگاه فدرال نیویورک در پرونده سوء استفاده جنسی و افترا، مقصر و گناهکار شناخته شده و به پرداخت بیش از ۵ میلیون دلار جریمه محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز سه‌شنبه به وقت محلی  از سوی  هیات منصفه دادگاه فدرال نیویورک  در پرونده سوء استفاده جنسی و افترا  مقصر شناخته شده و به پرداخت بیش از ۵ میلیون دلار غرامت  محکوم شد.هیات منصفه ۹ نفره  متشکل از سه زن و شش مرد، پس از سه ساعت گفتگو  که  جلسه آنها قبل از ظهر سه شنبه آغاز شد، تصمیم خود را در خصوص این پرونده اعلام کردند.

تارنمای نیویورک پست نوشت: اعضای هیات منصفه به این نتیجه رسیدند که  جین کارول، ۷۹ ساله، توانسته است ادعای خود در خصوص شکایت از چهل و پنجمین رئیس جمهور (سابق)  آمریکا را به دلیل تجاوز جنسی به او در یک فروشگاه در سال ۱۹۹۶ ثابت کند.

هیات منصفه همچنین  اظهارات کارول مبنی بر اینکه رئیس جمهور سابق آمریکا در ۱۲ اکتبر ۲۰۲۲  در جریان یک پیام طولانی در حساب اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال به وی افترا زده و او را دروغگو خطاب کرده است، تایید کردند.

پنجم اردیبهشت ماه جاری، دادگاهی رسیدگی به اتهامات مدنی خانم "ای. جین کارول" علیه دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا مبنی بر تجاوز ترامپ به وی در دهه ۱۹۹۰ در یک فروشگاه بزرگ در شهر نیویورک را آغاز کرد.

ترامپ ادعاهای این زن را «یک کلاهبرداری»، «فریب» و « دروغ کامل» توصیف کرده بود. این اظهارات رئیس جمهور سابق آمریکا باعث شد کارول از او به دلیل افترا و توهین هم شکایت کند اما ترامپ معتقد است که اظهارات او توهین آمیز نیست و حقیقت را بیان کرده است.

این پرونده علاوه بر پرونده دیگری است که ترامپ در اوایل ماه قبل به اتهام جعل سوابق تجاری و پرداخت مخفیانه پول به یک بازیگر فیلم های مستهجن محاکمه شد. ترامپ خود را بیگناه دانسته و هرگونه اتهام به خود را رد کرده است.

رئیس جمهور جنجالی سابق آمریکا در حالیکه هرگز باور نمی کرد، چهارم آوریل/ ۱۵ فروردین به اتهام پنهانکاری و پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلمهای مستهجن پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ درباره روابطش،در دادگاه منتهن حضور یافت و پس از حدود یک ساعت،با ۳۴ فقره اتهام، از این دادگاه کیفری خارج شد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا متهم است که پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری این کشور، مبلغ ۱۳۰ هزار دلار به عنوان حق‌السکوت به یک بازیگر زن فیلم‌های مستهجن به نام "استورمی دنیلز" که با او رابطه داشته، پرداخت کرده تا در این باره صحبت نکند.

همچنین شرکت امریکن مدیا متهم است که چند ماه پیش از انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری، ۱۵۰ هزار دلار حق السکوت به زن دیگری به نام " مک دوگال" مدل سابق نشریه پلی بوی پرداخت کرده تا درباره رابطه اش در سال ۲۰۰۰ با ترامپ با کسی حرفی نزند.

ترامپ به "توطئه غیرقانونی" برای تضعیف یکپارچگی انتخابات ۲۰۱۶ و تلاش برای مخفی کردن اخبار منفی متهم شده است. در کیفرخواست علیه ترامپ آمده است: رئیس جمهور سابق آمریکا در توطئه ای برای تضعیف یکپارچگی انتخابات ۲۰۱۶ دست داشته است.

وکیل ترامپ این کیفرخواست را " ناامید کننده و غم‌انگیز" توصیف کرد و افزود، این کیفرخواست نشان می‌دهد حاکمیت قانون در ایالات متحده مرده است.ترامپ تمامی این ۳۴ فقره اتهام را در دادگاه رد و خود را بی گناه اعلام کرده است.

نام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در کنار متهمان به قتل و جنایتکاران، به پایگاه داده‌های سوابق جنایی نیویورک اضافه و جزئیات پرونده ترامپ ۷۶ ساله در سیستم واحد دادگاه ایالت نیویورک بارگذاری شده است. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->