آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نامه ایران به شورای امنیت: آمریکا، دروغ‌پراکنی درباره برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۶۳۲۰۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
نامه ایران به شورای امنیت: آمریکا، دروغ‌پراکنی درباره برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند
نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت: آمریکا باید تبلیغ ادعا‌های نادرست و اطلاعات دروغ در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را متوقف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به  شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به اظهارات تهدید آمیز جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نوشت: جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا در اظهارات اخیر خود در مؤسسه  واشنگتن  در تاریخ ۴ می ۲۰۲۳، تلویحاً  جمهوری اسلامی ایران را به استفاده از زور علیه تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای آن از طریق  حمایت آمریکا از به اصطلاح به رسمیت شناختن آزادی عمل رژیم اسرائیل تهدید کرده است.

وی همچنین نوشت: بدون شک، این اظهارات غیرمسئولانه، تحریک آمیز و جنگ طلبانه، قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد، به ویژه بند ۴ ماده ۲ را نقض می‌کند. علاوه بر این، چنین اظهاراتی نه تنها دلالت بر همدستی ایالات متحده در هر گونه اقدامات تروریستی یا تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، از جمله علیه تأسیسات هسته‌ای صلح آمیز آن دارد، بلکه پذیرش مسئولیت از سوی آمریکا به دلیل نقش آن در کمک، تسهیل و حمایت از عملیات تروریستی و خرابکارانه اسرائیل علیه مقامات، دانشمندان، مردم و تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران است. بنابراین، مطابق حقوق بین الملل، آمریکا مسئول عواقب چنین اقدامات خلاف بین‌المللی است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه خود همچنین نوشت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که دستیابی به فناوری هسته‌ای منحصراً برای اهداف صلح‌آمیز است و هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود. این ادعا که آمریکا اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح هسته‌ای دسترسی پیدا کند، تحریف واقعیت و تلاش مزبوحانه‌ای دیگری از سوی آمریکا برای پیشبرد منافع سیاسی این کشور است.

وی تاکید کرد: آمریکا باید تبلیغ ادعا‌های نادرست و اطلاعات دروغ در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را متوقف کند.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن هشدار به هرگونه اشتباه محاسباتی یا اقدامات ماجراجویانه احتمالی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود، حق ذاتی و مشروع خود را طبق حقوق بین الملل برای اتخاذ کلیه اقدامات لازم برای حفاظت و دفاع از شهروندان، منافع، تاسیسات و حاکمیت خود در برابر هرگونه تجاوز، از جمله هرگونه اقدامات تروریستی، نظامی یا خرابکارانه محفوظ می‌دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->