سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

نامه ایران به شورای امنیت: آمریکا، دروغ‌پراکنی درباره برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۶۳۲۰۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
نامه ایران به شورای امنیت: آمریکا، دروغ‌پراکنی درباره برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند
نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت: آمریکا باید تبلیغ ادعا‌های نادرست و اطلاعات دروغ در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را متوقف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به  شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به اظهارات تهدید آمیز جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نوشت: جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا در اظهارات اخیر خود در مؤسسه  واشنگتن  در تاریخ ۴ می ۲۰۲۳، تلویحاً  جمهوری اسلامی ایران را به استفاده از زور علیه تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای آن از طریق  حمایت آمریکا از به اصطلاح به رسمیت شناختن آزادی عمل رژیم اسرائیل تهدید کرده است.

وی همچنین نوشت: بدون شک، این اظهارات غیرمسئولانه، تحریک آمیز و جنگ طلبانه، قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد، به ویژه بند ۴ ماده ۲ را نقض می‌کند. علاوه بر این، چنین اظهاراتی نه تنها دلالت بر همدستی ایالات متحده در هر گونه اقدامات تروریستی یا تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، از جمله علیه تأسیسات هسته‌ای صلح آمیز آن دارد، بلکه پذیرش مسئولیت از سوی آمریکا به دلیل نقش آن در کمک، تسهیل و حمایت از عملیات تروریستی و خرابکارانه اسرائیل علیه مقامات، دانشمندان، مردم و تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران است. بنابراین، مطابق حقوق بین الملل، آمریکا مسئول عواقب چنین اقدامات خلاف بین‌المللی است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه خود همچنین نوشت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که دستیابی به فناوری هسته‌ای منحصراً برای اهداف صلح‌آمیز است و هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود. این ادعا که آمریکا اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح هسته‌ای دسترسی پیدا کند، تحریف واقعیت و تلاش مزبوحانه‌ای دیگری از سوی آمریکا برای پیشبرد منافع سیاسی این کشور است.

وی تاکید کرد: آمریکا باید تبلیغ ادعا‌های نادرست و اطلاعات دروغ در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را متوقف کند.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن هشدار به هرگونه اشتباه محاسباتی یا اقدامات ماجراجویانه احتمالی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود، حق ذاتی و مشروع خود را طبق حقوق بین الملل برای اتخاذ کلیه اقدامات لازم برای حفاظت و دفاع از شهروندان، منافع، تاسیسات و حاکمیت خود در برابر هرگونه تجاوز، از جمله هرگونه اقدامات تروریستی، نظامی یا خرابکارانه محفوظ می‌دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->