ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مایکروسافت دوباره برای ویندوز ۷ آپدیت داد

  • کد خبر: ۱۶۳۲۶
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
مایکروسافت دوباره برای ویندوز ۷ آپدیت داد
ویندوز هفت در سال ۲۰۰۷ راه‌اندازی شد، ولی هنوز به طور گسترده از آن استفاده می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز؛ شرکت مایکروسافت اعلام کرده که به‌روزرسانی تازه‌ای برای سیستم عامل ویندوز ۷ انجام خواهد داد. چند روز پیش این شرکت بزرگ رایانه‌ای اعلام کرده بود که از ویندوز ۷ دیگر پشتیبانی نخواهد کرد.

این تغییر موضوع بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر وجود اِشکال (باگ) در آخرین به‌روزسانی این سیستم، اعلام شد.

این باگ باعث بروز مشکلاتی برای تصاویر پس‌زمینه (wallpaper) برای کاربران شده بود به طوری که هنگام شروع مجدد ویندوز، صفحه سیاهی بر نمایشگر ظاهر می‌شد.

کاربران، هم در سایت مایکروسافت و هم در سایت‌های دیگر درخواست حل این مشکل را کرده بودند.

گراهام کلولی، مشاور امور امنیتی در توییتر نوشت "خیلی طول نکشید. مایکروسافت سریع از موضع خود مبنی بر عدم به روزرسانی برای ویندوز ۷ عقب‌نشینی کرد تا مشکل پیش آمده را حل کند. "

مایکروسافت در ابتدا اعلام کرد که به روزسانی جدید را فقط برای مشترکان خود ارسال خواهد کرد، ولی بعدا گفت که همه کاربران ویندوز ۷ و "ویندوز سِرور آر۲ اس پی ۱" شامل این به‌روزرسانی خواهند شد.

مایکروسافت به طور رسمی پشتیبانی ویندوز ۷ را در ۱۴ ژانویه ۲۰۲۰ متوقف کرد، گرچه قرار است کسانی که مشترک خدمات به‌روزرسانی امنیتی (ESU) این شرکت هستند، همچنان به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت می‌کنند.

طبق آمار سایت استات کانتر (StatCounter) از هر چهار کاربر ویندوز یکی از آن‌ها هنوز از ویندوز ۷ استفاده می‌کند.

کارشناسان امنیتی به این کاربران پیشنهاد می‌کنند که سیستم عامل خود را به ویندوز ۱۰ ارتقاء دهند.
 
منبع: BBC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->