وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

فرماندار تایباد: احداث اردوگاه مهاجران خارجی در مرز دوغارون ضروری است

  • کد خبر: ۱۶۳۳۲۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
فرماندار تایباد: احداث اردوگاه مهاجران خارجی در مرز دوغارون ضروری است
فرماندار تایباد گفت: از آنجا که روزانه بین ۳ الی ۳۵۰۰ نفر از طریق مرز دوغارون به کشور وارد و یا خارج می‌شوند، احداث اردوگاه مهاجران برای اتباع مجاز و غیرمجاز امری ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی دونده با بیان این مطلب اظهار کرد: مرز زمینی دوغارون در شرق کشور تنها معبر رسمی ورود و خروج مسافران است، بنابراین ایجاد چنین ظرفیتی برای اتباعی که از طریق این مرز وارد کشور می‌شوند، ضرورت دارد.

فرماندار تایباد با اشاره به اینکه اولویت در این طرح پوشش اتباع غیرمجاز است، افزود: هدف از احداث این اردوگاه بیشتر اتباع غیرمجازی هستند که شبانه وارد کشور شده و توسط نیروهای مرزبانی دستگیر و برای طرد شدن آنها به افغانستان برنامه‌ریزی می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: این افراد پس از دستگیری و طی کردن مراحل قانونی به کشور افغانستان بازگردانده می‌شوند، از این رو احداث این اردوگاه در مرز دوغارون فرصتی ایجاد می‌کند تا افراد دستگیر شده تا زمانی که مراحل و اقدامات اولیه برگشت به کشورشان انجام می‌شود در آنجا اسکان یابند.

دونده خاطرنشان کرد: احداث این اردوگاه برای مرزی که روزانه بیش از سه هزار نفر مسافر زمینی از طریق آن تردد می‌کنند، ظرفیتی است تا ورودی‌ها سازمان‌دهی شود و در اردوگاه نیروهای کار شناسایی و آموزش‌های لازم برای آنان صورت گیرد، همچنین قادر خواهیم بود از ظرفیت‌های کاری که این اردوگاه می‌تواند در حوزه‌های مختلف ایجاد کند، بهره‌برداری مناسبی کنیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان‌ تایباد بیان کرد: احداث اردوگاه مهاجران در مرز دوغارون بازتاب مثبتی در کل کشور دارد، زیرا خروج تمامی اتباع بیگانه به کشورشان در ایران، از طریق این مرز انجام می‌گیرد که این موضوع هم برای شهرستان تایباد و هم کل کشور ظرفیت مناسبی ایجاد می‌کند.

دونده اعلام کرد: تاکنون با پیگیری‌های انجام شده توافقات برای احداث این اردوگاه تکمیل و منتظر تأمین زمین هستیم. ابتدا باید منابع طبیعی زمینی را با متراژ بالا به این پروژه اختصاص دهد، در حوزه تخصیص اعتبارات برای ساخت اردوگاه، اداره کل اتباع پیگیر بوده و نتایج خوبی حاصل شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->