پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۳۶۲۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۴
پیش بینی بورس شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)
بازار سهام هفته سوم اردیبهشت‌ماه را با یک اصلاح سنگین و بی‌سابقه پشت سر گذاشت. ریزش ۹.۴ درصدی شاخص کل در هفته گذشته این نگرانی را در میان سرمایه‌گذاران بازار ایجاد کرده است که مبادا این ریزش، آغاز یک مسیر نزولی مانند مسیری باشد که بازار در سال ۹۹ طی کرد. اما این گزاره چقدر با واقعیت بازار همخوانی دارد؟

به گزارش شهرآرانیوز، هفته پرفراز و نشیب بازار سهام به پایان رسید و شاخص کل بورس با اصلاح ۹.۴ درصدی تا سطح دو میلیون و ۲۷۷ هزار واحد کاهش ارتفاع داد. در این بین شاخص هم‌وزن با شتاب بیشتری در مسیر نزولی راند و با افت ۱۰.۷ درصدی تا سطح ۷۶۴ هزار واحد عقب‌نشینی کرد.

میزان اصلاح برخی سهم‌ها نیز در هفته سوم اردیبهشت‌ماه به ۲۵ تا ۳۰ درصد رسید. این روند نزولی نگرانی‌ها نسبت به تکرار رخدادهای سال ۹۹ را تشدید کرد. برخی بر این باورند که کاهش ارتفاع شاخص‌های بازار سهام در هفته گذشته را نمی‌توان اصلاح دانست بلکه افت ۵.۱۵ درصدی شاخص کل تنها در یک روز مصداق بارز سقوط بازار سهام است.

با این حال اما دیدگاه دیگری بر این باور است که افت هفته گذشته تنها یک اصلاح اما از نوع سنگین آن بوده و بازار سهام به تدریج راه خود را دوباره خواهد یافت. صاحب‌نظران بازار سهام عنوان می‌کنند که هر صعود سنگین اصلاحی عمیق را به دنبال دارد و بر همین اساس طبیعی بود که با عبور از رشد پیوسته بازار طی سه ماه گذشته، اکنون فصل اصلاح و تعدیل قیمت‌ها فرا رسد.

به این ترتیب اکنون دیدگاه غالب صاحب‌نظران قائل بر آن است که مسیر بازار در هفته گذشته را نمی‌توان سقوط یا آغاز یک روند نزولی پیوسته دانست، بلکه این افت، به معنای تعدیل قیمت سهام پس از یک روند صعودی بی‌وقفه بوده است.

پیش بینی بورس شنبه

بر اساس آنچه گفته شد، معامله‌گران در هفته آینده باید این گزینه را در نظر داشته باشند که اگرچه بازار همچنان در فاز احتیاط به سر می‌برد و سمت عرضه نسبتا قوی عمل خواهد کرد اما با این حال، بسیاری از سهم‌ها طی هفته گذشته به خوبی تعدیل و برای ورود جذاب شده‌اند.

به این ترتیب پس از اصلاح سنگین این هفته می‌توان از روز شنبه به دنبال شناسایی سهم‌هایی بود که هم در مجمع امسال سود خوبی تقسیم خواهند کرد و هم طی روزهای معاملاتی آینده، با رشد مناسب روبرو خواهند شد و از هیجان به دور هستند.

برای شناسایی این دست از سهام، تحلیل صورت‌های مالی و گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها، راهگشا خواهد بود. ضمن آنکه خواب بازارهای موازی در حالی که رشد نرخ تورم همچنان ادامه دارد، بازار سهام را همچنان در صدر بازارهای جذاب سرمایه‌گذاری نگاه داشته است.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->