افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حجاج چه اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی در حج باید انجام دهند؟

  • کد خبر: ۱۶۴۲۳۰
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹
حجاج چه اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی در حج باید انجام دهند؟
زائران حج ۱۴۰۲ در حین انجام مناسک خود برای جلوگیری از گرمازدگی و ابتلا به بیماری باید به نکاتی توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زمان زیادی تا شروع حج ۱۴۰۲ نمانده و زائران برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از گرمازدگی باید به نکاتی توجه کنند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید.

حتما می‌دانید در طول این سفر، شوق زیارت و اعمال مناسک حج باعث می‌شود هر روز زمان زیادی زیر آفتاب باشید، بدن شما تعرق زیادی خواهد داشت و زائران در طول شبانه روز بار‌ها و بار‌ها احساس تشنگی می‌کنند؛ بنابراین برای جبران کم آبی و مایعاتی که از طریق تعرق از دست می‌دهید باید مایعات کافی جایگزین کنید؛ در غیر این صورت، ممکن است علائم ناخوشایند مرتبط با کمبود آب بدن مانند گرمازدگی، خستگی و گرفتگی عضلات را تجربه کنید.

البته گاهی اوقات تشنگی شدید ممکن است نشان دهنده بیماری هم باشد، با در نظر گرفتن اینکه بدن شما رطوبت کافی دارد، ولی باز هم شما احساس تشنگی می‌کنید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

توصیه می‌شود زمانی که برای زیارت یا سیاحت از کاروان خارج می‌شوید حتما یک بطری آب سالم همراه داشته باشید و به‌هیچ وجه از آب‌خوری‌های عمومی استفاده نکنید. علاوه بر احتمال بهداشتی نبودن آب محیط بیرون از کاروان، احتمال آلوده بوده لیوان‌ها وجود دارد. چون در هر روز صد‌ها نفر از این لیوان‌ها به نوبت استفاده می‌کنند.

در محل سعی و طواف، آب بهداشتی در دسترس زائران وجود دارد، اما قبل از نوشیدن آب از تمیزی لیوان یک‌بار مصرف اطمینان حاصل کنید. به دلیل اینکه بعضی از زائران لیوان استفاده شده را دوباره در محل لیوان‌ها قرار می‌دهند و ممکن است آلوده باشد.

مزیت همراه داشتن آب بطری این است که هم‌زمان تشنگی می‌توانید با اطمینان آن را میل کنید و هم زمانی که احساس گرما کردید دست و صورت تان را با آن بشویید.

برای رفع تشنگی از نوشابه‌های گازدار استفاده نکنید و سعی کنید از آب یا دوغ کم‌نمک استفاده کنید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->