پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند
سرخط خبرها

افزایش ۳۸ درصدی قیمت گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلاری (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۴۲۴۸
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
افزایش ۳۸ درصدی قیمت گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلاری (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲)
رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد از افزایش ۳۸ درصدی قیمت تلفن‌های همراه زیر ۶۰۰ دلار تحت تاثیر تغییر نرخ ارز خبر داد و گفت: از انتهای سال ۱۴۰۱ رویه تخصیص ارز تلفن همراه از گروه کالایی ۲۳ به گروه کالایی ۲۶ تغییر پیدا کرد و هم‌اکنون ارز اختصاص‌یافته برای گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلار از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۴۲ هزار تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان‌الدین تقی‌زاده اظهار کرد: تنها بخشی از افزایش قیمت موبایل تحت تاثیر نوسانات قیمت دلار بوده و بخش دیگری از آن عملا مربوط به نرخ‌گذاری‌های بانک مرکزی برای دلار است.

وی به افزایش ۳۸ درصدی قیمت گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلار تحت تاثیر تغییرات نرخ ارز بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: باید صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را در تالار دوم به فروش رسانده و به واردکنندگان تلفن همراه بدهند اما این رویه صورت نگرفته است.

تقی‌زاده افزود: در حال حاضر بعضا شرکت‌های صادرکننده زعفران و خشکبار اساسنامه شرکت‌های خود را تغییر داده و مبادرت به واردات تلفن همراه کرده‌اند. همچنین این صادرکنندگان هیچ تخصصی در زمینه واردات تلفن همراه ندارند و به این ترتیب امکان ورود گوشی‌های بی‌کیفیت، نبود نظارت واحدهای صنفی روی گوشی‌های تلفن همراه و افزایش قیمت گوشی متناسب با ارز آزاد وجود دارد.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد با بیان اینکه ارز حاصل از صادرات را باید به متخصصان تلفن همراه اختصاص داد، بیان کرد: بازار تلفن همراه با توجه به اینکه قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده، آنچنان رونقی ندارد. زمانی که دولت از تلفن همراه به عنوان یک کالای ضروری حمایت می‌کرد و ارز دولتی و دلار ۲۸ هزار تومانی را متناسب با قیمت تمام‌شده در اختیار واردکنندگان این کالا قرار می‌داد، قیمت گوشی برای مصرف‌کننده پایین بود. با تغییر این رویه اکنون کسانی که به بازار مراجعه می‌کنند، با افزایش ۳۸ درصدی قیمت موبایل نسبت به سال گذشته مواجه می‌شوند. با افزایش قیمت تلفن همراه قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است.

تقی زاده بیان کرد: انجمن واردکنندگان تهران به این موضوع واکنش نشان داده‌ و باید اتحادیه‌های صنفی به قیمت خریداری‌شده گوشی اشراف داشته باشند تا بتواند نظارت‌های لازم را انجام دهند.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد با بیان اینکه نهاد نظارتی و کنترلی برای آیفون ۱۴ اتحادیه نیست، اظهارکرد: ورود آیفون ۱۴ توسط دولت تصمیم‌گیری و ابلاغ خواهد شد. در آخرین تصمیم اتخاذ شده هم ورود آیفون ۱۴ حتی به صورت مسافری ممنوع و طبق ابلاغیه‌های اعلام شده، آیفون ۱۴ کد ریجستری ندارد. همچنین گوشی‌های پرچم‌دار اگر ثبات قیمت داشته باشد، توسط واردکنندگان تلفن همراه با ارز حاصل از صادرات وارد شود و بر واردات آن اتحادیه‌ها و انجمن واردکننده‌های تلفن همراه نظارت کنند، هیچ مشکلی در بازار نخواهد بود.

تقی‌زاده تامین کالا با قیمت مناسب را از مشکلات اتحادیه‌های صنفی موبایل برشمرد و تصریح کرد: تنها در بخش‌هایی از بازار موبایل با کمبود کالا مواجه‌ایم زیرا با توجه به اینکه زمان تخصیص‌ ارز افزایش پیدا کرده و از ۲۸ به ۳۸ روز رسیده، این موضوع سبب کمبود کالا می‌شود.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد افزود: با توجه به اینکه تلفن همراه جزو کالاهای ضروری مردم محسوب می‌شود، باید نگاه ویژه‌تری به آن داشت. عموم مردم از گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلار استفاده می‌کنند؛ بنابراین تخصیص ارز را باید به نحوی انجام داد که با کمبود کالا مواجه نشویم و تلفن همراه با قیمت مناسبی به دست مردم برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->