مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

معاون امور راهبردی ستاد کل نیرو‌های مسلح: دستگیرشدگان در اغتشاشات به رژیم صهیونیستی متصل بودند

  • کد خبر: ۱۶۴۳۸۴
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۲
معاون امور راهبردی ستاد کل نیرو‌های مسلح: دستگیرشدگان در اغتشاشات به رژیم صهیونیستی متصل بودند
معاون امور راهبردی ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به اغتشاشات اخیر گفت: دستگیر شدگان اغتشاشات اخیر به رژیم صهیونیستی متصل بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر مصطفی ایزدی امشب در مراسم یادواره ۴۳ شهید بخش مهاباد اردستان اظهار داشت: شهرستان اردستان، منطقه‌ای قهرمان‌پرور است و شهدایی را تقدیم انقلاب کرده که ممتاز هستند و حماسه‌ها آفریدند و شهید گنجی‌زاده یکی از این شهدای گرانقدر و فرمانده تیپ شهدا بود که فرمانده او هم شهید بروجردی بود و شهید حاج احمد کریمی هم یکی دیگر از این شهدا بوده است که در جبهه‌ها به مرتبه‌ای می‌رسیدند که نتیجه آن شهادت بود و، اما هنوز عده‌ای از آنان گمنام هستند.

وی افزود: شهید فخری‌زاده مهابادی شهید هسته‌ای کشور از مهاباد بود و در زمان جنگ در کردستان هم فعالیت داشتند و ماهم در خدمتشان بودیم؛ در کربلای پنج که شهید خرازی هم حضور داشت، روحیه‌ای داشت که به شهدایی که در آخرین لحظاتشان بود می‌گفت من را شفاعت کنید.

 ایزدی گفت: انقلاب اسلامی انقلاب ارزش‌ها است تا انسان‌ها در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشند و بتوانند در مسیر حیات طیبه حرکت کنند و این شهدا بر عهد و پیمانی که با خدا بسته بودند استوار ایستادند و در عملیات مختلف به شهادت رسیدند.

معاون راهبردی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: همه موظف هستیم تا جهاد اکبر داشته باشیم و امر به معروف و نهی از منکر که یکی از رسالات پیامبر است انجام دهیم و شهیدان همچون شهید فخری‌زاده و این ۴۳ شهید به عهد و پیمان خود با خدا ایستادند و ما هم باید به سفارش پیامبر استوار بمانیم.

وی ضمن تاکید بر انجام جهاد اکبر با تمامی ظرفیت‌های موجود تصریح کرد: باید در دانشگاه رهبر انقلاب همت جهاد اکبر داشته باشیم و خواری و ذلت برای دشمنان انجام شده و وقتی خدا صدق ما را دید پیروزی را نصیب ما کرد.

ایزدی بیان کرد: رشد علمی ایران به گفته دشمنان فوق‌العاده و ممتاز است که یکی از افرادی که در این صحنه نقش داشته شهید فخری‌زاده بود که با استقامتی که داشت در این راه موفق شد و انقلاب اسلامی پیشرفت داشته و مرحله به مرحله به پیروزی رسیده و همه مدیون خون شهدای گرانقدر بوده است.

وی تاکید کرد: دشمن در ابتدای جنگ ۱۲ لشکر داشت به شکلی که تا آخر جنگ بیش از ۵۰ لشکر تجهیز کرده بود و دشمنان انقلاب اسلامی بودند او را کمک کردند و در این جنگ باعظمت ما پیروز شدیم چرا که خدا را داشتیم و استقامتمان موجب پیروزی شد و اخلاص و ایستادگی آن‌ها ما را در برابر قدرت‌های خارجی پیروز کرد و امروز حکومت امام ما بعد از ده‌ها سال هنوز در دست افراد صالح قرار دارد و این مسیر را تداوم خواهد بخشید.

معاون امور راهبردی کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: انقلاب اسلامی به گفته حضرت امام انفجار نور بود و همه دشمنان را فراری داد و به عزت همه شهدا دنیا می‌گوید ایران در حد بسیار بالای علمی و نظامی قرار دارد و تحریم‌ها هستند که کمی مشکل برای ما ایجاد کرده، اما در همه حوزه‌ها پیشرفت خوبی داشته‌ایم و در حوزه‌های نوپا حرف برای گفتن داریم و دشمن در عرصه نظامی نمی‌تواند به نتیجه برسد و در فضای مجازی با ایجاد شبهه بین مردم می‌خواهد به ما ضربه بزند.

وی با بیان اینکه وظیفه ما جهاد تبیین است، افزود: دستگیر شدگان اغتشاشات اخیر به رژیم صهیونیستی متصل بودند. ما وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر وظیفه خود را انجام داده و با مجاهدت راه شهدا را با استقامت تمام دنبال کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->