پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است
سرخط خبرها

دستور رئیس جمهور برای رفع ناترازی‌های حوزه انرژی

  • کد خبر: ۱۶۴۳۹۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۵
دستور رئیس جمهور برای رفع ناترازی‌های حوزه انرژی
رئیس جمهور با بیان اینکه دولتش وارث ناترازی‌های گسترده در زمینه انرژی است، دستگاه‌های مسئول را مکلف کرد برای رفع این ناترازی‌ها اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای‌عالی انرژی که عصر امروز سه‌شنبه برای اولین بار از زمان تشکیل با حضور رئیس جمهور برگزار شد، رفع ناترازی‌ها در حوزه برق، گاز و بنزین را از مسائل بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات مناسب موجود در کشور باید برای رفع این ناترازی برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت انجام داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه این دولت وارث ناترازی‌های گسترده در زمینه انرژی از جمله در بخش برق و گاز و بنزین است، دستگاه‌های مسئول را مکلف کرد برای رفع این ناترازی‌ها اقدام جهادی کنند.

رئیسی در ادامه با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه درباره توقف اجرای برخی طرح‌های نیروگاهی و پالایشگاهی به دلیل عدم صدور مجوز از سوی سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر ضرورت رعایت ملاحظات زیست‌محیطی، تطبیق این ملاحظات با تداوم روند رشد و توسعه کشور را نیز ضروری دانست و دبیرخانه شورای‌عالی انرژی را مکلف کرد با تشکیل کارگروهی ویژه ظرف مدت ۱۵ روز ملاحظات و نگرانی‌های اعلام شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست برای توسعه نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌های کشور را احصاء و راهکار‌های رفع این نگرانی‌ها را طراحی و اعلام کند.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت موضوع بهینه‌سازی مصرف در بخش انرژی تصریح کرد: از جمله اقدامات لازمی که دبیرخانه شورای‌عالی انرژی باید بدون ملاحظه و مسامحه دستگاه‌ها انجام دهد، بررسی عملکرد بخش‌های متولی امر بهینه‌سازی و اعلام قصور احتمالی دستگاه‌ها در این زمینه است.

رئیس جمهور افزود: باید مشخص شود در زمان تولید یا واردات محصولات سرمایشی و گرمایشی سازمان‌ها و نهاد‌های مسئولی نظیر سازمان ملی استاندارد، نظارت لازم بر معیار‌های مصرف انرژی این محصولات داشته‌اند یا خیر؟

رئیسی صرفه‌جویی در مصرف انرژی را بخشی مهم از استراتژی تولید انرژی عنوان کرد و با مهم دانستن مسئله بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور گفت: اگر بهره‌وری در کشور محقق نشود ما به هدف رشد اقتصادی ۸ درصدی نخواهیم رسید. رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اهمیت مسئله ناترازی انرژی به عنوان مسئله زیربنایی کشور، دبیرخانه شورای‌عالی انرژی را به برگزاری مستمر و منظم جلسات این شورا در مدت زمان کمتر از یک ماه با هدف پیگیری اجرایی شدن مصوبات مکلف کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو در گزارشی به بیش از ۱۰۰ اقدام صورت گرفته از سوی این وزارتخانه برای رفع ۱۵ هزار مگاوات ناترازی موجود در صنعت برق اشاره کرد. همچنین مهندس جواد اوجی وزیر نفت نیز گزارشی از عملکرد این وزارتخانه برای رفع ناترازی در تولید گاز از جمله در زمینه جذب سرمایه‌گذاری در تولید و عرضه، تعیین الگوی مصرف در مصارف خانگی، افزایش ظرفیت تولید و ذخیره‌سازی گاز برای ایام پیک مصرف ارائه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->